Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive: Ce știe să facă Fiat Tipo CROSS?

Este surprinzător cum cumpărătorii români trec peste anumite brand-uri auto fără a încerca măcar să experimenteze ce are acesta de oferit, măcar printr-un test drive. Nu știu să vă spun de câte ori am observat cum clienții strâmbă din nas când aud de mașinile produse de italieni din simplul fapt că există această preconcepție a lipsei de fiabilitate. De cealaltă parte există posesorii acestor modele ce se declară mulțumiți, dar oamenii nu par să îi ia în serios. Fiind complet obiectiv, pot să vă spun că Fiat Tipo Cross m-a uimit – da, sentimentul de mașină accesibilă la preț se regăsește din plin în acest model, dar italienii nu s-au putut abține din a adăuga și puțin fler specific. Ce știe să facă Fiat Tipo Cross? Începând de la design și până la sunetul interesant al motorului de un litru turbo, automobilul îți dă impresia că nu a fost făcut doar să fie ieftin, ci și să ofere bucurie celui ce e la volan.

Portbagajul este încăpător iar bancheta spate poate găzdui cu ușurință doi adulți și un copil, însă am fost uimit să aflu că sub podeaua portbagajului italienii au avut loc și de o roată de rezervă full size, lucru mai rar la mașinile compacte din zilele noastre.

Trebuie să recunosc – inițial mi s-a părut că funcția CITY este pur și simplu pusă acolo pentru ca producătorul să poată justifica mai bine prețul mașinii, dar m-am surprins utilizând această setare chiar și după ce am terminat de apăsat toate butoanele din habitaclu pentru a face cunoștință cum se cuvine cu aceast model.

Interiorul reprezintă un amestec interesant de materiale ieftine și materiale plăcute la atingere, ceea ce m-a făcut să mă gândesc la rivalul direct al acestui model, Ford Focus Active. Voi ce ați alege?

Vă invităm să aflați mai multe din acest nou review complet 2021 eblogauto 4k.

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook