Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

SUV-uri sub 15.000 de euro!

Gata! M-am săturat să văd străzile pline de Volkswagen Touareg, BMW X5 și Hyundai Santa Fe așa că m-am hotărât să scriu un articol cu SUV-uri la mâna a 2-a până în 15.000 de euro. Uneori am impresia că românii nu prea au imaginație; cumpărăm într-una aceleași mărci fără să ne gândim că am putea avea altceva decât ce are cel din dreapta de la semafor. Am căutat câteva SUV-uri second-hand care sunt un pic mai speciale, fie prin modul în care arată fie prin faptul că nu sunt atât de multe pe străzi. Pentru cineva ce nu e pasionat de mașini, automobilul este un simplu mod de a ajunge din A în B. Dacă te încadrezi în această categorie, ce cauți pe site-ul acesta!? În schimb, dacă ești pasionat de mașini ești conștient că mai există și alți factori ce pot face plăcut condusul unei mașini. Nu contează doar să ajungi din A în B; contează și cum ajungi sau cum te simți când ai ajuns la destinație. Cei mai norocoși se simt atât de bine atunci când ajung în B încât continuă să meargă până în C, D, E… etc. Mașinile nu sunt puse în vreo ordine anume și vom încerca să folosim la maximum bugetul de 15.000 de euro.

 

Land Rover Freelander 2 (11.900 EUR)

land-rover-freelander

Pornim în forță topul acestui articol cu Land Rover. Dacă este un producător care întotdeauna a avut mașini ce se descurcă excelent pe teren dur, Land Rover este acel producător. Modelul Freelander este unul accesibil și foarte practic, cel de față având capacități off-road mult mai pronunțate decât a avut predecesorul sau. Întotdeauna acest model a fost mașină de compromis a britanicilor însă nu mai e cazul. Mașina oferă tehnologii găsite pe frații mai mari și performanțe off road la înălțimea competiției. Mașina vine și cu un sistem audio bunicel pentru acest preț.

http://www.autovit.ro/land-rover-freelander-C31661626.html

 

 

Subaru Forester (12.900 EUR)

subaru-foresterDe ce să cumperi un X5 când poți avea un Forester? Modelul de față arată impecabil, ca și cum tocmai ar fi ieșit din showroom. Destul de rar vedem aceste mașini pe străzile noastre. Din păcate sunt puțini românii care au încredere în japonezii de la Subaru și e păcat. Modelul Forester își împarte platforma cu modelul Impreza. Poate că nu o să impresioneze atâtea fete precum un STI din 2007 dar nu ăsta este scopul unui SUV. Spre deosebire de Impreza, Forester va putea căra mai multe fete și bagajele lor pentru o săptămână fără nicio problemă. Deci garajul perfect e format din 2 mașini: un Impreza care să impresioneze fetele și un Forester pentru plimbările lungi cu fetele respective. Iar trebuie să strângem bani…

http://www.autovit.ro/subaru-forester-C34200677.html

 

Jeep Wrangler (12.500 EUR)

jeep-wranglerGata, v-am dat prea multe sfaturi practice. Haideți să ne distrăm. Faceți cunoștință cu Jeep Wrangler (1999). Această mașină nu este una practică, ba dimpotrivă. Normele de poluare în care se încadrează sunt cele Euro 2. Ce înseamnă asta? Poluează. Mult. Cine și-ar cumpăra o astfel de mașină? Oamenii care au un serviciu stresant și conduc în timpul săptămânii un Volkswagen Jetta dat de la birou. În week-end însă, lucrurile se schimbă. Cum poți să scapi de tot stresul de la birou, de colegii care te vorbesc pe la spate, de șeful care vrea să muncești cât mai mult pe cât mai puțini bani? Iei mașina asta, o arunci în cele mai mari șanțuri pe care le găsești cu cât mai mult nămol posibil și apoi te chinui să ieși. Doar așa vei uita de toate mărunțișurile din viața ta și îți vei aminti ce contează cu adevărat: e timpul să te bucuri.

http://www.autovit.ro/jeep-wrangler-C34791409.html

 

Volvo XC 90 (13.700 EUR)

volvo-xc90Nu se putea să nu fie și un Volvo, nu? SUV-urile sunt cumpărate în mare parte pentru siguranța pe care o oferă conducătorului. Înălțimea și garda la sol mare oferă o siguranță apreciată de mulți dar la toate acestea putem adăuga și normele de siguranță legendare ale suedezilor. Un lucru ce m-a atras la modelul de față este culoarea. La noi în țară majoritatea SUV-urilor sunt gri, negre sau maro. Ei bine cel de față este roșu. E clar că nu este o mașină cu care să faci off road de performanță ci mai degrabă plimbări pe arterele pline de fițe ale Bucureștiului. Posesorii de Land Rover Evoque ar trebui să aibă grijă.

http://www.autovit.ro/volvo-xc-90-C34889608.html

 

Nissan Navara (13.500 EUR)

nissan-navaraSă zicem că ai nevoie de o mașină cu care să faci treabă. Poate ai o fermă, sau te ocupi cu lucrările agrare. Ai nevoie de o mașină solidă, de preferat cu motor diesel, tracțiune 4×4, benă încăpătoare și 4 locuri. Nu e nevoie să mai cauți pentru că noi am găsit ce trebuie: Nissan Navara. Modelul peste care am dat are rulaj de doar 73.000 km (cel puțin așa se laudă vânzătorul) și un motor diesel de 2.5 litri. Nu este o mașină pretențioasă deloc; e clar că a fost construită pentru a fi muncită și asta se vede și în interiorul mașinii: toate butoanele sunt mari pentru a fi ușor de apăsat și greu de încurcat între ele. Totul este cât mai simplu posibil și așa și trebuie să fie când vine vorba de astfel de vehicul.

http://www.autovit.ro/nissan-navara-C34282785.html

 

Mercedes-Benz G 350 (13.900 EUR)

mercedes-benz-g-classNu știu dacă o să vă vină să credeți dar am găsit un G-Klasse sub 15.000 de euro! Unul dintre modelele legendare ale germanilor, G-Klasse a fost un succes la care nimeni nu se aștepta. Este printre cele mai longevive modele ale celor de la Mercedes-Benz fiind fabricat încă din 1979. Scopul inițal al mașinii a fost unul militar, automobilul fiind creat la cererea Șahului Iranului care la vremea aceea era un investitor important al Mercedes-Benz. Capabilitățile off road ale mașinii sunt destul de mari, motorul de 3.5 litri dezvoltând doar 140 de cai putere dar foarte mult cuplu. Din punct de vedere estetic, mașina este o importantă marcă a culturii pop. Printre star-urile ce au avut un G-Klasse se numără și: Britney Spears, Arnold Schwarzenegger, Kanye West, Megan Fox și mulți alții.

http://www.autovit.ro/mercedes-benz-g-350-C34401947.html

 

Dacia Duster (14.500 EUR)

dacia-duster-adventureDa, cel mai scump SUV din topul nostru este un Duster. Și e în regulă să fie așa. Permiteți-mi să explic. Există câteva perioade în viețile mașinilor. Pentru început, imediat după cumpărare, prețul mașinii începe să scadă din pricina uzurii; se atinge un prag inferior al prețului. Dacă mașina este bine întreținută, după o perioadă de timp, prețul va începe să urce iar. Acest model de Duster este o ediție limitată „Adventure” așa că vine cu câteva lucruri în plus: GPS Garmin instalat din fabrică, senzori de parcare, 2 proiectoare montate pe plafon și multe altele. Dacă vrei o mașină care va valora mult mai mult peste 25-30 de ani, Duster-ul „Adventure” este o investiție. Piese se găsesc peste tot și se vor găsi mult timp de acum înainte. Până la urmă, e o Dacie. Mașina este foarte puțin rulată (17.100 km) și are un motor diesel de 110 cai putere. La prima vedere pare o mașină mult prea scumpă pentru ceea ce oferă. Noi suntem patrioți și ținem la marca autohtonă (chiar dacă e mai mult a francezilor decât a noastră) așa că vă rugăm să mai aruncați o privire și să-i mai dați o șansă.

http://www.autovit.ro/dacia-duster-C34448899.html

 Pace și prietenie pe șosele!

carvertical VIN
reclama