Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

Sfaturi utile in caz de accident!

Cu siguranţă nimeni nu îşi doreşte să se afle într-o astfel de situaţie, dar din păcate accidentele fac parte din viata noastră indiferent de vointa noastră şi oricând ne putem află în această situaţie neplăcută. Important este să luăm cele mai bune decizii Iată sfaturile noastre în primele minute de la producerea accidentului indiferent de gravitatea lui!

În primul rând maşină trebuie oprită şi asigurată, verificaţi dacă toată lumea este în regulă, aprindeti avariile şi părăsiţi cât mai repede carosabilul.

Încercaţi să ajutaţi pe oricine este rănit şi sunaţi la ambulanţă în caz că sunt probleme mai serioase. Dacă cineva este rănit grav şi nu se poate misca singur, el nu trebuie mişcat în nici un caz până la sosirea ambulanţei, excepţie făcând cazul în care masina poate lua foc sau se află într-un pericol iminent.

Foarte important în cazul motocicliştilor sau a tuturor celor care poartă cască de protecţie, casca trebuie scoasă doar în cazul în care încep să vomite sau nu mai pot respiră. În cazul în care este nevoie urgentă de scoaterea căştii susţineţi capul şi gâtul în timp ce o altă persoană trage uşor de cască.

Când situaţia se află sub control anunţaţi Poliţia şi Pompierii în caz că este nevoie. Un lucru de asemeni foarte important, în cazul unui accident te poţi aştepta la reacţii ciudate,chiar şi un comportament violent. Este foarte important să rămâneţi calm şi să aplanati situaţia!

Aşadar,sfatul nostru este să conduceţi prudent şi să respectaţi limitele legale ale legii cu scopul de a evita evenimentele nefericite şi de a nu lasă pe nimeni fără părinţi,fraţi,copii,soţi sau prieteni! DRIVE SAFE!!!

Oferta AUTO

AUTOR:

TAGS: accident, sfaturi,

reclama