Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Sunt fiare si se repara! [P]

Sunt fiare si se repara! [P]

Fie ca vrem sa recunoastem, fie ca nu vrem, de multe ori mai este si vina noastra! Chiar daca nu ne place sa stie altii ca am fost implicati intr-un accident provocat de noi insine, dovada incontestabila ramane: tabla indoita si piesele auto avariate! In astfel de cazuri o asigurare Casco este mana cereasca, dar o astfel de polita poate sa nu isi dovedeasca utilitatea atat de eficient cum am vrea, de multe ori ramanand o investitie pentru a putea “dormi linistit” noaptea. Dealer-ii auto si reprezentantele sunt urmatorii in care ar trebui sa avem incredere, dar de multe ori si acestia fac tot posibilul sa scoata din buzunarele noastre mai multi bani decat s-ar cuveni. Sigur si voi stiti povesti cu prieteni care au fost la dealer-ul autorizat pentru marca X si cand au plecat de acolo si-a dat seama ca uleiul pus in masina e de proasta calitate, iar piesele nu se potrivesc cum ar trebui… Pana la urma, oameni suntem cu totii si trebuie sa ne intelegem! Totusi, cand o componenta auto poate pune vietile pasagerilor in pericol, parca nu mai este atat de relaxata toata situatia.

Ce putem face in astfel de cazuri? In primul rand, putem merge la un mecanic in care avem incredere, sau si mai bine, langa care putem sta atunci cand lucreaza. Poate ca pare un pic ciudat, dar de multe ori doar asa ne putem asigura ca interventia asupra masinii este facuta intr-un mod corect. Mai exista inca o varianta, iar aceasta este probabil cea mai eficienta, atat din punct de vedere financiar, cat si din punct de vedere educativ: sa ne apucam sa lucram singuri la masina! Multi oameni se tem de lucrul acesta, dar a lucra la propria ta masina nu este o rusine si cu siguranta nu prezinta nici pericolul crezut de unii. Pana la urma, vorba vecinului meu de la blocul de vis-a-vis: “Sunt fiare, tata! Se repara!”. Daca pornim cu aceasta atitudine cu siguranta vom putea face lucruri de care nu ne credeam nici noi in stare. Avand in vedere viteza cu care circula informatia in zilele noastre pe internet, sigur putem gasi undeva un tutorial sau un ghid care ne poate ajuta cu problema pe care vrem sa o rezolvam. Deci chiar daca nu stii sa schimbi un bec la masina sau sa faci un schimb de ulei, nu-ti face griji, sigur exista cineva care a mai trecut prin asta si te poate ajuta.

Sa zicem ca am stabilit ca noi vom lucra la masina. Bine-bine, dar ce piese punem in loc atunci cand e cazul sa schimbam componente? Aici intervine alta polemica: “Cumpara piese de uzina! Sa fii sigur ca sunt trainice! Au garantie, esti mai sigur!”. Dar daca v-as spune ca exista o modalitate prin care ati putea avea piese la mana a doua, cu garantie, factura, etc, totul intr-un cadru perfect legal?! Va invit sa faceti cunostinta cu site-ul www.pieseautodindezmembrari.ro. Site-ul acesta este raiul celor care vor sa caute tot felul de componente pentru masinile lor, oricare ar fi acestea. Se gasesc componente de caroserie, componente mecanice, motoare pe de-a intregul, elemente de suspensie, accesorii si sisteme audio, componente electrice, elemente de interior, transmisii, etc. Orice ai avea nevoie pentru masina ta, cei de la ABC Car iti pun la dispozitie site-ul de mai sus unde poti gasi cam tot ce doresti. Site-ul este foarte bine organizat, astfel ca nu este deloc greu sa cauti o componenta dupa codul ei, sau pur si simplu dupa numele masinii. Ba mai mult, uitandu-ma pe site-ul mentionat, am observat ca cei de la ABC Car aduc si motoare pe de-a intregul, cu 0 kilometri si cu garantie. Ai chef sa pui un motor diesel de Mercedes in noul tau BMW E46, numai asa ca sa vezi fetele celor care vad ce ai sub capota? Nimic mai simplu! Piesele auto din dezmembrari nu mai sunt ce au fost: un conglomerat greu de organizat unde mergeai doar pentru ca nu avea bani de piesa noua! Acum, totul este mult mai organizat si cu o calitate net superioara, oferind chiar si garantie. In concluzie, eu spun sa va pregatiti sculele de lucrat la masina, sa va alegeti componentele de pe www.pieseautodindezmembrari.ro si sa incepeti sa lucrati singuri!

reclama