0

Salonul Auto Bucuresti Spring Edition are loc pe 22-24 aprilie

Hyundai Ploiesti!

Peste doua saptamani are loc cea mai mare expozitie auto din Romania si anume SAB Spring Edition, adica Salonul Auto Bucuresti Spring Edition. Indiferent ca iubesti motoarele pe 2 roti sau 4 roti, trebuie sa iei parte la acest eveniment. Vor fi expuse cele mai noi modele de masini, dar si produse clasice de epoca.

In cele trei zile ce vor include Salonul de Motociclete si cu Expobike, Salonul de Biciclete, in editia de primavara, vor exista demonstratii, drive teste in locuri special amenajate, concursuri si discutii.  Vei putea vedea accesorii pentru autoturisme, modele electrice, 4 x 4, masini tunate, rulote, ATV-uri, de fapt, tot ce ti-ai putea imagina legat de industria auto.

Daca sunteti pasionati de off road, grupul GTG 4 X 4 va fi prezent pentru demonstratii. De asemenea, veti putea vedea masinile din Campionatul National de Off Road si puteti lua parte ca si copiloti in diferite sesiuni.

Pretul unui bilet este de 20 lei si permite accesul la SAB Spring Edition, SMAEB si EXPOBIKE. Evenimentul se desfasoara pe o suprafata de 45.000 mp.

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.