Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

ROCHARGE 2023, ZIUA 4 – Vizită la noul laborator Vitesco Technologies din Timișoara

De puține ori în cei 31 de ani ai mei am fost prezentă la vreo tăiere de panglică. În 29 septembrie 2023 a fost una dintre ocazii și spre deosebire de celelalte, panglica a fost tăiată de oameni deloc grăbiți, ci calculați, organizați și cu un plan bine pus la punct ale cărui roade se vor vedea în viitor. Dincolo de panglică, a fost inaugurat noul laborator Vitesco Technologies, în fața căruia au parcat cele 8 mașini din turul #ROCHARGE.

Noua unitate este, de fapt, un centru de testare dedicat mobilității electrice. Printre altele, vor fi făcute aici teste de fiabilitate, de compatibilitate electromagnetică și electrică, de vibrații sau împotriva coroziunii. Toată investiția trece de 13 milioane de euro și aduce oportunități atât pe plan local, cât și internațional: peste 5 milioane de automobile din lume au deja la bază soluții de electrificare oferite de Vitesco Technologies.

Noul laborator este și cel mai mare pe care îl are compania la nivel global. La mai multe! Sau azi în Timișoara, mâine-n toată țara.

Ce înseamnă noul laborator în cifre?

CONCLUZII

Nota: