Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

ROCHARGE 2023, ZIUA 3 – VW ID BUZZ și AUDI Q8 e-tron

Vrei să mergi zilnic la birou cu zâmbet pe buze? Ia-ți un VW ID BUZZ! L-am condus astăzi, în ziua a treia de #ROCHARGE by Vitesco Tehnologies și vaaaai! Am rămas cu starea bună cât a ținut ziua! Este, de departe, cea mai funny mașină electrică din tur. E o stare: nu se conduce, ci se simte! Accelerația și frâna s-au transformat în PLAY și STOP.

Are destul din Transporterul din 1970, cât să ne activeze nostalgia după vremurile de altădată. Dar e configurată în actualitate și se vede: interiorul e asortat cu exteriorul într-o culoare care râde, are Apple CarPlay, scaune cu memorie inclusiv pentru cel din dreapta, porturi USB disponibile pentru toți pasagerii.

E automobilul ideal pentru familii, cu siguranță orice drum are potențialul de a deveni o amintire faină. Are 204 CP și 310 Nm. Prinde suta în 10 secunde, dar de ce te-ai grăbi cu mașina asta? La volanul ei nu te uiți la ceas, ci te bucuri de călătorie! Mai ales că și autonomia de 423 de km te ajută.

După prânz, am făcut switch și am condus Audi Q8 e-tron. La prima vedere, pare un SUV ca oricare altul. Are concurenți puternici, precum Tesla Model X (nu Model Y, pe care am condus-o ieri), Mercedes EQE sau Lexus RZ, așa că încearcă să se afirme prin materiale premium și suspensii excelente. Pare un Nokia care s-a trezit în era smartphone și încearcă să ia câte ceva de la iPhone și Samsung. Îi iese, categoric, dar la prima vedere, prea multe butoane devin obositoare. După câțiva kilometri, îți dai seama că este un SUV electric care se simte precum un SUV convențional, o mașină foarte bine închegată, dar mai ales, antifonată. Are 340 CP și suspensii excelente: treci peste denivelări ca și cum ai pluti pe un nor pufos. Automobilul acesta este sinonim cu… CONFORT. Iar autonomia este și ea confortabilă: 488 km.

CONCLUZII

Nota: