Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive Volkswagen ID. BUZZ 2023

Volkswagen ID Buzz îți pune o întrebare – Mai tii minte cum era odată? Această întrebare nu are nevoie de un răspuns pentru a vinde un produs. Este nevoie doar sa auzi „mai știi cum era odată” pentru a te simți cotropit de nostalgie. Poată că „odată” nu erai mai deștept sau mai bun sau mai frumos, dar cu siguranță nu vei mai putea fi niciodată ca atunci, iar asta e de ajuns pentru ca nostalgia să aibă efect asupra ta. VW ID Buzz nu te va transporta în tinerețea ta, dar îți va lăsa impresia că o poate face.

Întrucât design-ul este inspirat de la Bulli-ul din anii 50, primul lucru pe care îl observi când urci în această mașină este vizibilitatea! În ultima vreme producătorii crează mașini care arată bine, care sunt sigure și care au mulți senzori și multe camere, totul în pofida vizibilității. Urcă-te într-o mașină din anii 90 și vei vedea cât de subțiri sunt stâlpii, apoi vino într-o mașină din zilele noastre și vei vedea cât de groși sunt și câte unghiuri inaccesibile îți crează. Pentru că geamurile sunt foarte mari, ID.Buzz-ul oferă ocupanților săi o vizibilitate excelentă, deși primești și toate camere și senzorii mai înainte amintiți. Deci se poate….

Volkswagen T1 a explodat în preț acum ceva vreme, iar prețul este dictat de numărul de geamuri – un exemplar cu 23 de geamuri atinge prețuri inimaginabile pentru o mașină din anii 60. ID. Buzz-ul nu are 23 de geamuri, dar spațiul este extrem de permisiv la interior – doar portbagajul are 1121 litri, deci cei 5 ocupanți ai acestei mașini ar putea călători cu toate bagajele lor până la mare sau la munte. Dar ajungi la mare sau la munte cu acest MPV electric?

Răspunsul simplu – da! Cu o autonomie de circa 290-300 km la temperaturi de maxim 4 grade pe perioada rece, Volkswagen ID.BUZZ are toate șansele să fie mașina preferată de gașca ta.

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook