Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Noul Renault Captur

Renault Romania a lansat de curand primul crossover urban din istorie la Bucuresti, unde am fost si noi invitati (link poze: AICI!) dar primul contact pe sosele din Romania l-am avut duminica pe E85, la Bacau, numai in regim extraurban… De remarcat este ca design-ul masinii este unul foarte expresiv, preluat dupa Clio 4 iar interiorul este unul modular ca a unui MPV dar placerea acestui model o regasesti in agilitatea si placerea pe care ti-o ofera la condus. Ce aduce nou acest model este interiorul incapator si pozitia inalta pe care ti-o ofera la condus in ciuda dimensiunilor (de 4.12m lungime), dotarile standard intalnite la alte modele premium, sistemul „keylessgo”, asistenta in panta si senzori de parcare si nu in ultimul rand sistemul multimedia R-link cu un sistem audio hi-fi ce vine cu 6 boxe, conectivitate bluetooth si audio streming.
Noul Captur va avea o concurenta puternica din partea Peugeot 2008 si Opel Mokka. Pretul modelului este unul competitiv si pleaca de la 12.600 euro si ajunge la 17.200 euro cu TVA inclus (AICI! gasesti oferta completa valabila in luna mai-iunie 2013).

Momentan ma opresc aici si astept sa primesc cat de curand noul Captur asa cum mi-au promis cei de la Renault Romania, pentru o sesiune de test drive completa…

de Robert Drilea

AUTOR:

TAGS: captur, renault,

reclama