Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

Record de consum pentru Peugeot 208

Noua versiune PEUGEOT 208 de 1.6L BlueHDi 100 CP a stabilit un nou record de consum pe distanţă lungă, omologat de UTAC. Peste 2.152 de km au fost parcurşi cu doar 43 de litri de motorină, realizând o medie de consum de doar 2,0l/100 km (141.2mpg).
Recordul confirmă excelenţa tehnologică a motorizărilor diesel Euro 6 BlueHDi şi contribuţia acestora la reducerea nivelului de emisii CO2.

Performanţa a fost stabilită la sfârşitul lunii aprilie pe circuitul de testare PEUGEOT de la Belchamp din Franţa, fiind supervizat de autoritatea franceză de omologare UTAC (Union Technique de l’Automobile, du motocycle et du Cycle). Un PEUGEOT 208, de serie, echipat cu motorizare de 1.6L BlueHDi 100 CP şi asociat unei cutii de viteze manuale cu cinci rapoarte, a rulat timp de 38 de ore pe o distanţă de 2.152 de km înregistrând un consum uimitor de doar 43 litri de carburant! Noul PEUGEOT 208 stabileşte, astfel, un record absolut de consum pentru un vehicul de serie pe distanţă lungă. Pentru a atinge acest rezultat, mai mulţi conducători auto s-au schimbat la volan la fiecare 3–4 ore pe parcursul testului.

PEUGEOT-ul 208 testat este o versiune «Cu consum foarte scăzut» disponibil în reţeaua comercială. Cu un consum mixt omologat de 3,0 l/100 km şi emisii de CO2 de 79 g/km, acesta ocupă, de asemenea, o poziţie de referinţă în lume pentru un model de serie echipat cu motor termic. Versiunea este extrem de uşor de identificat, graţie spoilerului spate deosebit de aerodinamic dar şi echipării cu anvelope Michelin Energy Saver cu rezistenţă ultra-scăzută la rulare. Valorile obţinute sunt deja unele excepţionale, însă calităţile dinamice ale noului PEUGEOT 208 – compact, uşor, plăcut de condus – creează toate premisele pentru a merge mai departe. Provocare acceptată, provocare câştigată!

Prin asocierea exclusivă dintre SCR (Reducere Catalitică Selectivă) şi FAP aditivat, tehnologia BlueHDi dovedeşte încă o dată că este cel mai eficient şi performant sistem de depoluare Diesel de pe piaţă.

Noul PEUGEOT 208, comercializat în Europa începând cu luna iunie, propune o gamă de motorizări pe benzină şi Diesel Euro 6 deosebit de eficiente şi economice. În ceea ce priveşte emisiile CO2, gama pe benzină afişează valori remarcabile ce încep de la 97 g/km în timp ce pe versiunile Diesel, gama BlueHDi coboară acum în întregime sub 95 g/km.

https://www.youtube.com/watch?v=XJiudEBm1CQ&feature=youtu.be

Oferta AUTO
reclama