0

Prima schita a noului model Hyundai Elantra

Hyundai Motor prezinta prima imagine cu noul Hyundai Elantra. Design-ul elegant a primit aprecieri, in urma unui studiu recent realizat, noul model clasandu-se in fata principalilor competitori.

Avand la baza popularitatea globala dobandita, echipa Hyundai a identificat o serie de caracteristici inovatoare, care confera noului model o prezenta remarcabila, prin utilizarea inteligenta a liniilor dinamice si impunatoare. In plus, noile caracteristici surprind interiorul confortabil si aspectul atletic.

Peter Schreyer, Presedinte si Chief Designer Hyundai Motor Group a declarat: “Noul Hyundai Elantra dispune de elemente unice, aspectul inovator reprezentand cea mai noua interpretare a limbajului specific familiei Hyundai fluidic sculpture”.

Schita de design dezvaluita evidentiaza diferentele fata de versiunea precedenta. Grila hexagonala incadrata de noua forma a farurilor si suprafetele cu linii fluide ofera modelului o alura atletica si rafinata.

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.