0

Porsche se bucura de cel mai bun prim trimestru din istoria marcii

Hyundai Ploiesti!

Porsche AG a înregistrat un start puternic în 2017, cu aproximativ 60.000 de vehicule livrate clienților din întreaga lume, în primul trimestru. Astfel, constructorul de mașini sport a depășit numărul de vehicule livrate în aceeași perioadă a anului precedent cu aproximativ 7%.

În primul trimestru din 2017, China a fost, încă o dată, cea mai puternică piață individuală. Cu un total de 18.126 de vehicule livrate, piața chineză a depășit rezultatul de anul trecut cu 10%. În Europa,
Porsche a livrat 19.084 de unități (reprezentând o creștere de 7%). Creșterea de 19% din Germania se traduce printr-un total de 7.160 de vehicule livrate clienților de pe piața de origine a mărcii. În afară de succesul continuu al modelelor 911, din care aproape 1.600 de vehicule au fost livrate în Germania, noul Panamera, introdus la sfârșitul anului 2016, a fost principalul responsabil pentru această creștere semnificativă. Porsche și-a continuat, de asemenea, povestea de succes în SUA, unde a livrat 12.718 vehicule (reprezentând o creștere de 4%).

Rezultatele pentru noul Panamera sunt deosebit de încurajatoare, depășindu-le pe cele de anul trecut cu 12%, cu un total de 3.630 de unități livrate. Livrările de modele 718 au crescut cu 4%, totalizând 6.060 de vehicule. Macan și-a reconsolidat poziția de cel mai bine vândut Porsche, cu 24.797 de unități livrate, reprezentând o creștere de 15%.

Vezi testele noastre cu modele Porsche, aici!

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.