Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

Politia Rutiera din Bucuresti a primit doua modele Toyota Auris Hybrid

În luna octombrie a acestui an, Toyota România a încheiat un nou parteneriat cu Brigada de Poliţie Rutieră București, prin care pune la dispoziția acesteia, pentru o perioadă de un an de zile, două unități Toyota Auris HYBRID, continuând astfel tradiția cooperării începută în anii anteriori privind siguranța în trafic.

Cu această ocazie am decis împreună cu partenerii noștri să mergem în direcția unei colaborări axate pe educarea atât în privința responsabilității rutiere, cât și a grijii pentru mediu, prin utilizarea modelelor hibrid în cadrul acestui parteneriat.

Astfel, Poliția Română devine prima instituție publică din România care se implică direct în reducerea nivelului emisiilor și păstrarea unui mediu înconjurător curat incluzând în flota sa cele două mașini Toyota Auris Hybrid. Mai mult decât atât, prin reducerea cu 25% a consumului de carburant necesar pentru cele două autoturisme, va putea fi eficientizată mai bine activitatea de supraveghere activă a siguranței traficului rutier . Totodată, sperăm că această inițiativă va contribui la o mai bună educare a publicului în ceea ce privește păstrarea unui mediu înconjurător cât mai curat.

Oferta AUTO
reclama