Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

DS VIRGIN RACING: o noua echipa in Formula E

DS Virgin Racing va lua cu asalt străzile din Beijing cu un nou pilot, noi parteneri, un nou propulsor şi o explozie de energie!

Campionatul Mondial FIA de Formula E revine pentru al doilea sezon în Beijing, pe 24 octombrie. Echipa DS Virgin Racing şi-a propus să continue ceea ce a început în sezonul trecut.

La sfârşitul primului sezon, Sam Bird a repurtat o victorie în runda finală de la Londra. Britanicul urmăreşte să-şi continue evoluţia ascendentă, bazându-se pe sezonul inaugural promiţător, care i-a adus, de altfel, o victorie în Malaezia alături de noul său co-echipier, francezul Jean-Éric Vergne.

Lansarea Mărcii DS, aduce cu ea o versiune restilizată a monopostului pentru sezonul 2. Combinând cu succes identităţile Mărcilor “DS” şi “Virgin”, noul design plin de rafinament este rezultatul alchimiei perfecte dintre culorile identitare ale celor două brand-uri, fără a renunţa la nuanţele deosebite de roşu şi crom din sezonul 1. Logo-ul DS înfrumuseţează cu mândrie lateralele de culoare neagră ale autovehiculului, alături de inscripţia Hewlett Packard Enterprise, în timp ce carcasa bateriei păstrează nuanţa de violet din sezonul 1.

Nu doar exteriorul maşinii a suferit modificări. O serie de modificări tehnice au dat posibilitatea echipelor – inclusiv DS Virgin Racing – să-şi dezvolte propriile motorizări electrice pentru sezonul 2. Echipa a regândit complet propulsorul pentru a creşte performanţa de la 150kW până la 170kW, profitând astfel de puterea maximă autorizată pentru sezonul 2. Noul ansamblu s-a dovedit a fi extrem de fiabil pe parcursul testelor din timpul verii, însă, este destul de greu să preconizăm cum se va comporta în timpul competiţiei desfăşurate pe străzile Beijing-ului.

Oferta AUTO
reclama