Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

(P) Uita de frigul din masina, cu ajutorul Viper: sisteme de pornire a motorului de la distanță

La început de ianuarie, ne gândim tot mai mult la cum putem să ne ferim de frig atunci când plecăm de acasă. Luăm în considerare haine groase, mănuși, căciuli, cizme, paltoane şi cojoace, dar o opţiune mai eficientă este soluția de pornire a motorului de la distanţă de la Viper.

Sistemele de securitate cu pornirea motorului din telecomandă: Viper 5906 Responder HD și Viper 5706 Responder LC3 oferă şoferilor mai multă siguranţă şi confort, deoarece transmit permanent informaţii despre starea maşinii şi pornesc motorul vehiculului de la o distanţă de până la 1,6 kilometri. Astfel, șoferul primește, prin intermediul telecomenzii bidirecționale, informaţii despre temperatura din interiorul mașinii, dar și alerte în cazul în care un senzor declanșează sistemul de securitate și cauza acționării acestuia.

Viper_2-way_HD_5906v_large

Sistemele Viper asigură pornirea imediată la drum, indiferent de anotimp sau de temperatură. Prin acționarea funcției de pornire a motorului, mașina va fi încălzită, parbrizul şi luneta se vor dezaburi rapid, iar motorul va atinge temperatura optimă de funcționare.

Viper SmartStart sau cum să porneşti motorul maşinii din telefon: Pentru iubitorii de gadgeturi şi mai ales în cazul celor pentru care distanţa de acţiune de 1,6 km este insuficientă, Directed Electronics a lansat sistemul Viper SmartStart, care permite pornirea motorului din smartphone. Astfel, indiferent de localizare, șoferul se află la doar o atingere distanță de pornirea imediată a motorului și de descuierea ușilor mașinii. Mai mult, acesta va primi informaţii în timp real despre localizarea vehiculului, despre temperatura la bord şi despre eventualele declanşări ale sistemului de securitate. Viper SmartStart a ajuns deja la versiunea 4.0 şi poate fi folosit inclusiv prin intermediul ceasului inteligent de la Apple.

SmartStart_Power_User_large

Cele trei opţiuni inteligente Viper de pornire a motorului de la distanţă vin cu garanţie pe viaţă, aşa că vremea nu va mai fi un impediment atunci când pornești la drum. Mai multe informații găsiți pe site-ul: falcon.ro.

Oferta AUTO
reclama