Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

Noul smart fortwo cabrio este disponibil si in Romania incepand cu aceasta luna

Din primăvară, noul smart fortwo cabrio (click aici pentru review) este pregătit să intre pe scena auto ca un model emblematic al noii game. smart-ul decapotabil cu două locuri va fi disponibil la Autoklass Pipera începând cu luna martie 2016. La momentul lansării sunt disponibile două variante de motorizare cuplate la transmisia automată twinamic. Variantele cu transmisie manuală urmează să fie lansate în perioada următoare. Alături de cele trei linii de echipare – passion, prime şi proxy – clienţii au oportunitatea de a alege dintr-o gamă largă de dotări opţionale care le vor spori gradul de siguranţă şi confort.

Trei autoturisme într-unul singur: la simpla atingere a unui buton, noul smart fortwo cabrio se transformă, din binecunoscutul model cu două locuri şi habitaclu închis, într-un autovehicul dotat cu acoperiş retractabil din material textil sau într-un cabriolet veritabil cu plafonul complet pliat. Astfel, experienţa de condus în aer liber poate fi adaptată vremii sau dispoziţiei şoferului. Flexibilitatea oferită de plafonul pliabil „tritop” şi de traversele detaşabile amplasate pe acoperiş reprezintă o caracteristică specială, însă nu doar în acest segment. În acelaşi timp, noul smart fortwo cabrio este singurul cabriolet autentic din clasa sa.

smart fortwo cabrio, prime, black to yellow / titania grey matt smart fortwo cabrio, passion, white / jupiter red

Noul smart fortwo cabrio (cu o lungime de 2.69 m, o lăţime de 1.66 m şi o înălţime de 1.55 m) este uşor de recunoscut ca făcând parte din noua generaţie smart: cel de-al treilea model evidenţiază filosofia de design „FUN.cţional” specifică smart, definită de doi poli – inima şi mintea. Limbajul designului este simplu, clar şi progresiv. Acesta include conturul tipic cu prelungiri foarte scurte, linii, forme şi suprafeţe clare şi, desigur, celula de siguranţă tridion. Având o grilă cu design de tip fagure şi faruri rombice, aspectul frontal al unui smart este inconfundabil. Stâlpul B este mai mic decât cel de la modelul cu habitaclu închis, iar designul celulei de siguranţă tridion este progresiv, oferind noului smart un aspect mai sportiv şi concentrat.

Cu o suprafaţă de 1.8m2, plafonul „tritop” din material textil este cu aproximativ 4% mai mare decât cel al predecesorului său. Acoperişul exterior este realizat dintr-un material poliacrilic rezistent la lumină, iar interiorul conţine un mix de materiale compus din poliester şi bumbac. De asemenea, designul este completat de un strat de cauciuc dispus la mijloc. Plafonul are o grosime totală de 20 mm, iar luneta este încălzită şi confecţionată din sticlă.

După îndeplinirea testelor de impact obligatorii, noul smart fortwo cabrio – cu un concept de siguranță ce include celula de siguranță tridion, un element specific brandului pentru absorția eficientă a energiei – trece, de asemenea, şi testele suplimentare de impact Mercedes-Benz, ce deseori au o serie de cerințe mult mai stricte. Acestea includ și testul de ”prăbuşire a plafonului”. În cadrul acestui test, un obiect cade ușor înclinat, de la o înălțime de 50 de centimetri, deasupra plafonului, iar autovehiculul lovește unul dintre cei doi stâlpi A.

smart fortwo cabrio, passion, white / jupiter red

Sistemele avansate de asistență pentru șoferi, rezervate până de curând segmentelor de top, ajută la prevenirea accidentelor. Acestea includ sistemul de ultimă generație ESP®, alături de sistemul de asistență împotriva vântului din lateral – Crosswind Assist (opțional), sistemul de asistență la pornirea în rampă – Hill Start Assist (standard), sistemul de prevenire a coliziunilor – forward collision warning (opțional) și sistemul de ”păstrare” a benzii – Lane Keeping Assist (opțional).

În primă fază, noul cabrio va fi echipat cu motorizări în trei cilindri de ultimă generaţie, disponibile în două versiuni: cu o putere de 52kW (71 CP) sau 66kW (90 CP). La momentul lansării, ambele variante de motor dispun de transmisie cu dublu ambreiaj twinamic, iar transmisia manuală cu cinci viteze va fi lansată în perioada următoare. De menţionat este faptul că smart fortwo cabrio are agilitatea tipică a brandului – la 6.95m (între borduri ) şi 7.30m (între pereți ), astfel că manevrele de întoarcere sunt foarte simple.

smart fortwo cabrio, passion, white / jupiter red

În plus faţă de cele trei linii de echipare – passion, prime şi proxy – clienţii au oportunitatea de a alege dintr-o gamă largă de accesorii pentru siguranţă şi confort, inclusiv noile caracteristici adăugate la ultimul facelift, precum pachetul Urban Style (ce include evazări aripi de culoare neagră şi suspensie coborâtă). Captivant şi de calitate superioară, interiorul smart fortwo cabrio corespunde cu cel al modelului cu habitaclu închis, ce dispune de trăsături standard inclusiv două parasolare cu oglinzi integrate, o consolă centrală cu sertar şi un suport pentru haine amplasat în spate. Un deflector de vânt este disponibil opţional. Stilul interiorului va încânta cu siguranţă, acesta fiind caracterizat de o „buclă dinamică”, o trăsătură specifică interiorului – de exemplu, linii expresive dispuse pe tabloul de bord şi pe uşi.

pret-smart

Pentru mai multe informaţii despre smart, puteţi accesa www.smart.com/ro.

Oferta AUTO
reclama