Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Noul model Volvo XC60 este disponibil pe piața din România

Noul model Volvo XC60 este disponibil pe piața din România

Noua mașină înlocuiește modelul original de succes XC60, care a devenit cel mai bine vândut SUV de dimensiuni medii din Europa în cei nouă ani de la lansare, cu aproape un milion de mașini vândute la nivel mondial. Modelul este al patrulea bazat pe arhitectura de vehicule Volvo Scalable Product Architecture (SPA), dezvoltată de companie în urma introducerii seriei de top 90 din ultimii ani. Acesta este un concept unibody, cu șasiul dintr-o singură bucată, care mărește siguranța în cazul accidentelor rutiere.

Exteriorul impozant al noului Volvo XC60 întâlnește interiorul elegant, într-un model cu o înfățișare impunătoare și un fler suedez aparte. Noul XC60 este SUV-ul cu o atitudine scandinavă unică, un model care combină eleganța cu puterea. Capota lungă, arcurile puternice ale roților și consolele scurte creează un sentiment de putere rafinată, iar farurile LED distincte, în forma „ciocanului lui Thor”, definesc noul Volvo XC60, conferindu-i o identitate deosebită.

Noul model Volvo XC60 beneficiază de două motorizări diesel și două motorizări pe benzină, toate fiind parte a generației noi de motoare dezvoltate de Volvo. Cei care preferă versiunea diesel vor putea alege dintre motorizările D4 AWD (1.969 cmc, 190 CP și 400 Nm) și D5 AWD (1.969cmc, 235 CP și 480 Nm), în timp ce, pentru cei care doresc motorizarea pe benzină, există versiunile T5 AWD (1.969cmc, 254 CP și 350 Nm) ȘI T6 AWD (1.969cmc , 320 Cp și 400 Nm).

De asemenea, noul XC60 vine echipat cu premiatul motor pe benzină T8 Twin plug-in hybrid, lider în topul sistemelor de motorizare, ce oferă performanță, eficiență și nivel scăzut de emisii. Motorul oferă 407 CP și o accelerație de la 0 la 100 km în doar 5,3 secunde. Totodată, noul model pune la dispoziția clienților trei niveluri de echipare, Momentum, R-Design și Inscription.

Mașina promite să ridice nivelul așteptărilor, prin designul îndrăzneț și prin tehnologia naturală, făcând ca fiecare drum să fie o experiență scandinavă veritabilă.

Pentru mai multe detalii despre noul Volvo XC60 și pentru configurarea modelului, accesați: http://www.volvocars.com/ro. Modelul este disponibil pentru test drive la toți dealerii autorizați Forum Auto România.

Vezi testele noastre cu modelele VOLVO: https://eblogauto.ro/category/volvo/.

AUTOR:

TAGS: romania, volvo, xc60,

reclama