Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

Noul Fiat 500 2015

Îndrăzneț și seducător, Noul 500 beneficiază de nu mai puțin de 1.900 detalii inovatoare, toate gândite pentru a sublinia caracterul original și pentru a rafina și mai mult stilul 500. Noile lumini de zi cu LED, noile grupuri optice posterioare, noua paletă de culori disponibile, bordul restilizat și materialele regăsite la interior fac parte din seria de modificări substanțiale aduse noului model, dar care au rămas loiale stilului 500.

Realizat la Centro Stile Fiat, Noul 500 este compact: 357 cm lungime, 163 cm lățime, 149 cm înălțime și ampatament de 230 cm. Modelul beneficiază de restilizări frontale și posterioare, ancorate în tipologia 500, și de multiple elemente împrumutate de la clasicul din anii ’50, care îi completează și mai bine identitatea.

Figura surâzătoare a lui 500 devine mai impertinentă, noua sa parte frontală este mai prietenoasă prin noile profile, prin mustățile mai delicate și prin bara de protecție care încadrează grila tridimensională. Noile faruri polieliptice îți vorbesc, iar în întuneric parcă îți fac
cu ochiul. În timp ce noile sale lumini de zi (Daytime Running Light) cu lumini de poziție cu tehnologia LED sunt inspirate de cifra zero a logo-ului 500, în întuneric devin semnătura sa, făcându-l imediat ușor de recunoscut.

Inconfundabilul profil al lui 500 nu se schimbă. Devine mai special datorită celor două noi modele de jante din aliaj de 15″ gri lucios și de 16″ negru opac. Noul design al lui 500 este scos în evidență de noile culori ale caroseriei: Rosso Corallo pastel, pop și solar, Bodeaux Opera metalizat, elegant și distins.

Va prezentam si voua noul Fiat 500, recunoasteti imbunatatirile aduse?www.eblogauto.ro

Posted by eblogauto.ro on 21 Iulie 2015

Detaliile fac diferența: noul ornament cromat, care decorează barele de protecție, unde se găsesc noile proiectoare de ceață și lumina de marșarier; noile grupuri optice posterioare, care cuprind stopurile și semnalizatoarele, încadrând astfel caroseria – o soluție îndrăzneață și inedită, care subliniază capacitatea lui 500 de a se reînnoi mereu, fară a-și pierde spiritul.

Designul planșei de bord a fost complet regândit pentru a găzdui armonios noile tehnologii. Ies în evidență elementele cromate și designul nou, mai rotunjit, al butoanelor de comandă. Însă Noul 500 nu este doar frumos, este și funcțional, și dotat cu un spațiu de depozitare nou și comod în planșa de bord, cu un nou tunel central cu port USB/AUX-IN și cu un suport de pahare mai încăpător.

Noul display digital TFT de 7″ îți permite să ții sub control toate informațiile necesare în timpul deplasării, cum ar fi kilometrajul, turometrul, datele privind temperatura sau indicatorul Gear Shift, care îți sugerează când să schimbi viteza, datele Trip Computer-ului, care îți permit să îți adaptezi stilul de condus în funcție de traseu, de consumul instantaneu, autonomie etc.

Noile materiale și țesăturile alese pentru interioarele noului 500 sosesc direct de pe podiumurile de prezentare cele mai la modă. Iată o țesătură autentică „Prințul de Wales”, cu accente de diverse culori și noua piele bordeaux cu inserții albastre și o tușă vintage, un omagiu adus culorilor anilor ’60. Pentru a garanta tot confortul pe care ți-l poți dori, scaunele au fost realizate ergonomic și concepute astfel încât să faciliteze accesul pasagerilor în partea din spate.

La bordul Noului 500, singurul lucru care contează este plăcerea de a conduce. De aceea, este dotat cu un sistem infotelematic inovativ Uconnect™ 5” radio live touchscreen, capabil să garanteze cel mai bun infotainment la bord. Totul este completat de comenzile audio pe volan,  funcția hands free Bluetooth și Bluetooth Audio Streaming, sistem eco:Drive, my:Car și conexiune la principalele rețele de socializare. Dacă dorești să călătorești într-un mod și mai sigur și mai plăcut, 500 îți oferă sistemul de navigație integrat TomTom 2,5D cu servicii Live incluse.

Uconnect™ este sistemul infotainment care îți permite, prin intermediul unui touchscreen de 5″, să gestionezi toate dispozitivele multimedia din dotarea mașinii: de la radio-ul analogic și digital (DAB), până la toate suporturile principale (mediaplayer, iPod, iPhone, smartphone) care se conectează prin portul USB și portul Aux-in. Dispozitivul Uconnect 5’’ Radio Nav oferă funcția de navigație TomTom 2,5D, indicații despre traseu și funcția „One Shot Voice Destination Entry” pentru a introduce adresa prin intermediul comenzilor vocale. Noul sistem îți permite folosirea numeroaselor aplicații pe sistemul de bord, prin integrarea unui smartphone, astfel încât să fii mereu conectat cu prietenii de pe Facebook și Twitter; să asculți peste 35 de milioane de melodii prin Deezer și mai mult de 100 de mii de posturi radio cu TuneIn; să fii informat în timp real de știrile Reuters și să ai noutăți despre trafic, radar și date meteo cu ajutorul serviciilor LIVE TomTom. Și, în plus, poți îmbunătăți stilul tău de condus cu eco:Drive™, econimisind astfel carburant și controlând în timp real emisiile de CO2 ale mașinii tale.

Disponibil în două versiuni, berlină și cabrio, Noul 500 va fi comercializat în România în 2 nivele de echipare: Pop și Lounge. Primul nivel include în standard 7 airbag-uri, Radio Uconnect de 5” cu 6 boxe, AUX-IN și porturi USB, comenzi pe volan și lumini de zi LED. În echiparea Lounge, Noul 500 se îmbogățește cu detalii sofisticate precum plafon panoramic fix, jante de aliaj pe 15”, grilă cromată, sistem infotainment Uconnect Radio LIVE de 5” cu touchscreen și volan îmbrăcat în piele, cu comenzi care permit conectarea la smartphone și accesarea aplicațiilor social media.

Motorizările exclusiv Euro 6 respectă mai mult ca niciodată mobilitatea sustenabilă. Sunt disponibile două propulsoare pe benzină: 0.9 TwinAir/ 85 CP și 1.2/ 69 CP. Vârful de gamă în România îl reprezintă unitatea diesel 1.3 Multijet/ 95 CP, singurul motor diesel disponibil în segmentul A.

Revoluționar și multipremiat (Engine of the Year 2013), motorul 0.9 TwinAir/ 85 CP în doi cilindri „made in Fiat”, a împins la maxim filosofia downsizing: performanțe ridicate și un mod de a conduce incredibil de plăcut și distractiv, la cele mai scăzute emisii de CO2 – doar 90 grame pe kilometru parcurs. Configurațiile 1.2/ 69 CP și 1.3 Multijet/ 95 CP limitează emisiile la 99 grame de CO2 pe kilometru.

Noul Fiat 500 poate fi precomandat în România, în rețeaua de dealeri AutoItalia Group. Noul 500 va fi oferit alături de două motorizări pe benzină și una diesel, fiind singurul model cu propulsor diesel din clasa lui. Prețurile pornesc de la 9.845 Euro + TVA pentru echiparea Pop, motorizată de propulsorul 1.2 benzină de 69 CP și de la 13.062 Euro + TVA pentru motorizarea diesel, și includ o reducere de lansare de 5%. O ofertă avantajoasă de finanțare va fi disponibilă în curând la dealerii din rețeaua națională.

Oferta AUTO
reclama