Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Noul dealer ŠKODA din Iași a lansat primul crossover din gama ŠKODA

Noul dealer ŠKODA din Iași a lansat primul crossover din gama ŠKODA

Mega Auto, noul dealer ŠKODA în Iași, a lansat oficial la showroom-ul său de pe DN 28 Iași-Târgu Frumos, Km 10 primul crossover din gamă, ŠKODA KAMIQ. Cuvântul KAMIQ provine din limba inuiţilor ce trăiesc în partea de nord a Canadei şi în Groenlanda şi se referă la ceva ce „se potriveşte perfect” în orice situaţie. Ceva ce-ţi vine mănuşă. Cel mai nou membru al familiei, se remarcă prin design-ul emoțional, dimensiunile compacte, garda la sol mare și o vizibilitate excelentă din interior. ŠKODA KAMIQ marchează cu succes debutul mărcii în segmentul SUV-urilor urbane, combinând spațiul generos, poziția înaltă pe scaune și agilitatea tipică unei mașini de talie mai mică. De menționat sunt și sistemele de asistență de ultimă oră, dar și numeroasele soluții Simply Clever ce vin drept dotări ale noului model.

Noua ŠKODA KAMIQ preia şi dezvoltă linia de design a SUV-urilor KODIAQ şi KAROQ, dar farurile divizate, cu luminile de zi în partea superioară, creează noi detalii vizuale incitante. Garda la sol mare, detaliile robuste şi jantele mari, cu dimensiuni între 16 şi 18 inchi îi conferă modelului ŠKODA KAMIQ o alură marcată de forţă. Apartenența la familia SUV-urilor ŠKODA este vizibilă imediat, dar KAMIQ se distinge totuşi şi prin câteva elemente proprii marcante: de exemplu, capota sculpturală a motorului îi conferă maşinii un look unic şi îi subliniază propria identitate. KAMIQ este, de asemenea, prima ŠKODA cu farurile LED compuse din două elemente, cu luminile de zi integrate deasupra farurilor principale şi, în versiunea full-LED, cu lumini de semnalizare dinamice în faţă şi în spate. Plafonul panoramic este oferit ca dotare opţională. La fel ca toate modelele ŠKODA noi, pe hayon este aplicat înscrisul ŠKODA compus din majuscule, înlocuind emblema de la modelele anterioare. În ceea ce privește interiorul, portbagajul are capacitatea de 400 l. Aceasta poate fi crescută la 1.395 l, rabatând spătarul fracţionat asimetric (60:40), ce poate fi dotat opţional cu cotieră centrală. Funcţia de rabatare a spătarului scaunului din dreapta faţă permite transportul obiectelor extrem de mari, cu lungimea de până la 2.447 mm. Compartimentele ingenioase de la interior asigură un plus de 26 l de spaţiu de depozitare. Atmosfera plăcută de la interior se datorează materialelor moi de pe bord şi portierele din faţă, precum şi noilor modele de scaune şi tapiţerii, realizate inclusiv din microfibră Suedia.

Gama de motoare este compusă din trei opţiuni TSI pe benzină cu cilindree de 1,0 sau 1,5 l, plus un motor diesel 1,6 TDI. Puterile variază între 95 şi 150 CP.  Motoarele pot fi echipate cu o transmisie manuală cu 5 sau 6 trepte sau cu o transmisie automată DSG cu 7 trepte. Toate îndeplinesc cerinţele normei de poluare Euro 6d-TEMP. KAMIQ are un şasiu nou dezvoltat, ce oferă o gardă la sol crescută cu 39 mm faţă de SCALA.

În ceea ce priveşte dotările şi funcţiile de infotainment şi de conectivitate, ŠKODA KAMIQ este un deschizător de drumuri în segmentul din care face parte, oferind tehnologii inovatoare, aplicaţii şi servicii mobile de ultimă oră. Iar datorită eSIM-ului integrat, KAMIQ este mereu on-line. Alături de controlul tactil şi controlul prin gesturi, funcţiile de navigaţie, infotainment şi telefonie pot fi acum controlate şi prin intermediul noului asistent digital, Laura. Asistentul poate înţelege chiar şi frazele rostite în limbaj natural. Display-ul sistemului de infotainment de top Amundsen este cel mai mare din segment, iar afişajul Virtual Cockpit este, de asemenea, unul dintre cele mai mari.

 

Ieșenii s-au dovedit a fi încântați de acest nou model, de funcțiile sale practice și totuși atât de inovatoare. Look-ul robust și totuși atât de dinamic al noii ŠKODA KAMIQ pare a fi pe gustul persoanelor cu un stil de viață modern și dinamic, dar și pe placul familiilor ce au nevoie de ceva mai mult spațiu dar și de un autoturism ce poate fi parcat cu ușurință într-un oraș ce devine din ce în ce mai aglomerat.

Ai ratat lansarea noului model ŠKODA KAMIQ? Nicio problemă! Mega Auto, dealerul tău ŠKODA în Iași, te așteaptă în continuare la adresa DN 28 Iași-Târgu Frumos, Km 10 la o sesiune de test drive personalizat. Pentru mai multe informații și programări trimite un e-mail la adresa: office@megaauto.ro.

reclama