0

Noul Citroen DS5

Lansarea în premieră mondială a DS 5 de către Marca DS va fi cu siguranţă piesa de rezistenţă a Salonului Auto de la Geneva. Marca DS păşeşte într-o nouă eră! Noul DS 5 reprezintă alchimia dintre excelenţă şi curaj : parte frontală – DS Wings, motorizări de ultimă generaţie, tehnologii high-tech şi expertiză demnă de rafinamentul franţuzesc. Salonul Auto de la Geneva este ocazia perfectă pentru noua marcă premium de a-şi afirma principalul obiectiv: renaşterea cu ajutorul segmentului premium de autovehicule franţuzeşti.

DS se va prezenta la cea de-a 85-a ediţie a Salonului Auto de la Geneva pentru prima dată ca marcă individuală. În cadrul standului dedicat, ce se distinge prin rafinament şi atenţia la detalii, marca îşi va prezenta ultimele creaţii, precum şi oferta de servicii conectate. Pe lângă noul DS 5 şi concept-car-ul DIVINE DS, publicul se va bucura de alte două surprize special dedicate acestei reuniuni mondiale a pasionaţilor auto.

Prezentat în premieră mondială cu prilejul Salonului Auto de la Geneva 2015, noul DS 5 inaugurează identitatea mărcii: o nouă parte frontală restilizată care, alături de multiple alte calităţi, îl transformă într-un veritabil DS! Stilul avangardist, comportamentul dinamic, rafinamentul, atenţia la detalii şi gama de tehnologii high-tech conferă Noului DS 5 toate atributele pentru a reprezenta gama DS din prezent şi viitor.

Partea frontală: elementul cheie al oricărui autovehicul premium. Noul DS 5 beneficiază de o parte frontală ce inspiră prestigiu şi personalitate puternică. Calandrul verticalizat poartă cu mândrie logo-ul DS – DS Wings – amintind de legendarul DS – şi tehnologia « DS LED Vision ».

La interior, conducătorul auto beneficiază de touchscreen-ul de ultimă generaţie ce îi permite utilizarea serviciilor conectate. Incă de la lansare, DS 5 propune o ofertă de cinci motorizări deosebit de performante, capabile să dezvolte un cuplu remarcabil (până la 400 Nm, în funcţie de versiune) şi extrem de eficiente energetic (emisii mai mici de 100 g/km sau chiar 90 g/km, în funcţie de motorizare).

Toate aceste elemente, pe lângă toate celelalte calităţi care i-au adus notorietatea, precum stilul avangardist, rafinamentul în cele mai mici detalii, postul de comandă de tip Cockpit, fac din noul DS 5 un veritabil « flagship » al Mărcii DS.

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.