0

Noul BMW Seria 1 Sedan

BMW extinde gama compactă cu un model adaptat special pentru a face faţă cerinţelor de pe piaţa chineză. BMW Seria 1 Sedan, cu imaginea sportivă şi elemente de dezvoltare specifice pieţei, este un model nou care arată potenţialul important al pieţei chineze.

BMW Seria 1 Sedan a fost dezvoltat la sediul central BMW din München, cu susţinerea inginerilor chinezi. Acest model şi echiparea lui sunt orientate spre cerinţele specifice ale publicului-ţintă modern din China, precum şi spre condiţiile de drum şi trafic de acolo. În timpul dezvoltării pentru producţia de serie, noul model a fost supus unei testări şi armonizări intensive – atât global, la Nürburgring, cât şi în condiţii climatice şi de drum prezente în China, astfel încât să asigure un nivel de plăcere a condusului şi caracter practic cotidian optimizate pentru mediul real în care este utilizat.

BMW Seria 1 Sedan este produs în cadrul joint-venture-ului dintre BMW Group şi BMW Brilliance Automotive Ltd. la uzina Tiexi, deschisă în 2012, care face parte din locaţia de producţie Shenyang, din nord-estul Chinei. De asemenea, la Shenyang sunt produse şi alte modele ale mărcii ce sunt concepute special pentru piaţa auto din China. Producţia de automobile de la Shenyang este supusă aceloraşi standarde riguroase de calitate care se aplică în întreaga reţea de producţie pe care BMW Group o are pe mapamond.

Vezi testele noastre cu modele BMW: CLICK AICI!

Tag-uri: , ,
Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.