Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

Noul BMW M6 Coupé

Modelul Edition dispune de două culori pentru exterior: Alpine White şi Austin Yellow metalizat. Pentru Alpine White, BMW M6 Coupé Competition Edition este echipat cu benzi decorative pentru caroserie în culorile tradiţionale BMW M, aşa cum va avea şi nou versiune de competiţii BMW M6 GT3. Indiferent de culoarea caroseriei, contrastul este asigurat de jantele M din aliaj uşor, de 20 de ţoli şi de culoare negru mat, cu design double-spoke 343 M şi echipate cu anvelope mixte. Alături de grila BMW a radiatorului, mânerele uşilor şi branhiile laterale în crom negru şi capacele retrovizoarelor din fibră de carbon, jantele accentuează prezenţa sportivă şi puternică a automobilului. Spoilerul spate M din fibră de carbon, în combinaţie cu difuzorul spate – realizat din acelaşi material, contribuie la optimizarea fluxului de aer.

În interior, tapiţeria BMW Individual integrală cu piele fină Merino – de culoare neagră – cu cusături contrastante – disponibilă în nuanţă Opal White pentru vopseaua Alpine White şi în Yellow pentru caroseria Austin Yellow metalizat – evidenţiază ambianţa sportivă a automobilului. Inscripţia „M6 Competition” în metal pe pragurile uşilor şi pe conturul branhiilor laterale, alături de cea de pe capacele suporturilor de pahar, sunt alte semnături ale modelului Edition. Benzile decorative de la interior, selectorul de viteze şi braţele volanului sport M sunt realizate din fibră de carbon, în timp ce inelul volanului este îmbrăcat în Alcantara, elegantă şi cu aderenţă crescută.

Scaunele M multifuncţionale pentru conducător şi pasagerul din faţă şi BMW Head-Up Display fac şi ele parte din echiparea standard. O experienţă acustică deosebită este asigurată de sistemele de sonorizare Harman Kardon Surround şi High-End Surround by Bang & Olufsen cu 16 difuzoare şi o putere totală de 1.200 watt.

Opţiunea Competition Edition este disponibilă pentru comandă, la un preţ ce porneşte de la 17.700 de euro. Clienţii care doresc să-şi echipeze modelul BMW M6 cu opţiunea Competition Edition vor trebui să opteze – pe lângă pachetul Competition (9.500 euro) – şi pentru jante M din aliaj uşor (20 de ţoli, cu design double-spoke 343 M, de culoare negru mat, echipate cu anvelope mixte – 400 euro), scaune multifuncţionale pentru conducător şi pasagerul din faţă (1.950 euro) şi pachetul pentru fumător (50 euro). De asemenea, vor trebui să decidă experienţa acustică pe care o vor prefera: sistemul Harman Kardon Surround (1.290 euro) sau sistemul High-End Surround by Bang & Olufsen cu 16 difuzoare şi o putere de 1.200W (4.950 euro).

Oferta AUTO

AUTOR:

TAGS: bmw, coupe, m6,

reclama