Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

Modelele Volvo S90 si V90 sunt disponibile acum si in Romania

Recunoscut pentru modelele SUV și break, Volvo Cars se impune pe segmentul sedan premium și lansează un model de clasă medie: S90. Modelul s-a bucurat de o primire favorabilă, în cadrul lansării din decembrie 2015, datorită exteriorului uluitor și a interiorului somptuos, iar în cadrul competiției organizate de Car Design News, la Geneva, a fost premiat cu distincția „Production Car of the Year”.

S90 este echipat cu o serie de tehnologii noi, de la sisteme de siguranță de ultimă generație, până la aplicații și servicii de tip cloud. Pilot Assist, funcția avansată de condus semi-autonom acționează ușor asupra direcției pentru a menține mașina corect încadrată în marcajele benzii de circulație și funcționează până la o viteză de aproximativ 130 km/h. Noul model este echipat și cu un sistem de motorizare curat și puternic, T8 Twin plug-în hybrid și cele mai conectate sisteme de tip infotainment din tot segmentul sedan.

Mult așteptatul Volvo V90 a fost dezvăluit în Stockholm, Suedia, în luna februarie 2016, și este cea mai nouă inovație în seria „90” a producătorului suedez, alăturându-se modelelor XC90 și S90.

La baza modelului V90 stă experiența incontestabilă pe care Volvo Cars o are în dezvoltarea modelelor estate și care a devenit o tradiție cu mai bine de 60 de ani în urmă, odată cu lansarea Volvo Duett. V90 duce conceptul de estate premium cu un pas mai departe și se remarcă prin opțiunile în materie de design, materiale și finisări. Ca și celelalte două modele, pune mașinile Volvo într-o nouă perspectivă în ceea ce privește designul, procesul de fabricație și nivelul de echipare.

V90 este o combinatie unică între o experiență luxoasă și funcționalitatea clasică a siluetei de estate. Dispune de un spațiu de încărcare extrem de generos, iar caracterul funcțional și practic oferă soluții avantajoase de depozitare. V90 este echipat cu plafon panoramic, conferind astfel un spațiu luminos, în timp ce scaunele confortabile, rabatabile, le oferă pasagerilor spațiu și lejeritate. Modelul rămâne fidel scopului ce stă la baza brandului Volvo și se poziționează drept un estate premium dinamic, manevrabil și funcțional, cu o notă de lux. Experiența de condus este una cu totul nouă, rafinată, care pune accent pe predictibilitate și emoție.

Ca și S90, noul V90 oferă o serie de tehnologii inovative care permit un stil de condus semi-autonom, integrate în conceptul Pilot Assist, alături de cel mai extins nivel al echipării standard în cazul sistemelor de siguranță. Acest pachet include un sistem pentru detectarea animalelor, un sistem care detectează părăsirea involuntară a părții carosabile, precum și conectivitate digitală de top a smartphone-ului prin intermediul Apple CarPlay.

Noua gamă de modele Volvo S90 și V90 este acum disponibilă și în România, cu prețuri care pornesc de la 50.105 de Euro cu TVA inclus pentru versiunea sedan și 52.600 de Euro cu TVA inclus pentru versiunea estate.

Oferta AUTO
reclama