Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Maserati Levante a fost confirmat pentru 2016

Harald Wester, CEO Maserati, a confirmat lansarea primului SUV din portofoliul constructorului italian pentru anul viitor în martie, la Salonul Auto de la Geneva. 

Zvonurile apariției unui SUV Maserati există încă din 2003, iar pe atunci numele modelului era Kubang. Tot sub numele Kubang a revenit și în 2011 când era așteptat să folosească platforma lui Jeep Grand Cherokee. Programat să fie lansat anul acesta, producția SUV-ului a fost întârziată de schimbarea uzinei unde va fi asamblat, astfel că Levante va ieși de pe porțile bazei Maserati din Miafori, Italia.

„Va avea la bază aceeași platformă precum Quattroporte. Față de conceptul prezentat acum ceva vreme va fi îmbunătățit în toate aspectele”, a declarat Harald Wester.

În ceea ce privește motorizarea noului SUV, Maserati va pune la dispoziția clienților 3 motoare turbo pe benzină cu o putere de 350, 425 (V6) și respectiv 560 (V8) cai putere și tot 3 propulsoare diesel cu o putere între 250 și 340 cai putere. Încă un lucru confirmat este acela că Levante va avea tracțiune integrală indiferent de motorul ales.

Puteți observa designul lui Levante în fotografiile spion din galeria de mai jos.

carvertical VIN
reclama