Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

Lexus RX a fost lansata in Romania

Lexus RX s-a dovedit a fi extrem de apreciat în rândul celor care își doreau confortul unui model sedan premium, combinat cu flexibilitatea unui vehicul sport-utility, îmbinate într-un concept elegant și atrăgător. Îmbinarea liniilor tăioase cu cele curbate, ce definesc noul RX în întregul lui, reprezintă o evoluție îndrăzneață în stilul modelului.

Partea frontală a noului RX este caracterizată de o variantă amplificată a grilei fusiforme – emblematică pentru Lexus – cu o bordură cromată și faruri LED triple în forma literei L. Împreună cu noile faruri de ceață LED ce încadrează blocul optic, noul RX emană o aură elegantă și futuristă în același timp.

Tema designului părții frontale cu grila fusiformă a noului RX se regăsește și în modul în care a fost desenată partea din spate a mașinii, oferind un nivel ridicat de echilibru estetic și de consistență a caracterului vehicului per ansamblu. Într-o notă particulară sunt stâlpii camuflați, ce redau senzația unui plafon plutitor, efect nemaiîntâlnit până acum la vreun model Lexus.

Alte caracteristici exterioare ale noului model RX sunt farurile cu reglarea jetului de apă pentru spălare, o nouă redesenare a trapei panoramice, barele de plafon solide și mânerele iluminate ce încorporează Sistemul Smart Entry. De asemenea, în paleta de culori au fost adăugate trei noi culori exterioare: negru grafit, maro cupru și albastru închis.

Noul RX are exact aceeași înălțime (1690 mm pentru versiunea pe benzină, 1685 mm pentru RX 450h) și o ușoară creștere a lățimii per total (până la 10 mm, rezultând 1895 mm), în timp ce lungimea a crescut cu 120 mm, ajungând la 4890 mm. Ampatamentul a crescut cu 50 mm, ajungând la 2790 mm, rezultatul fiind o creștere a spațiului pentru picioare, dar fără a modifica dimensiunile portbagajului. De asemenea, garda la sol este mai mare cu 10 mm, în ciuda faptului că înălțimea este neschimbată în raport cu cea a modelului anterior.

Noul Lexus RX oferă trei variante de motorizare propulsoare:
• RX 450h echipat cu un motor hibrid V6 de 3.5 litri pe benzină cu injecție directă, disponibil pe piețele Lexus din Europa
• RX 200t echipat cu un motor de 2.0 litri turbo pe benzină cu injecție directă, 4 cilindri în linie și o transmisie automată cu 6 trepte, disponibil pe piețele selectate din Europa
• RX 350 echipat cu un motor V6 de 3.5 litri pe benzină cu injecție directă și o transmisie automată cu 8 trepte, disponibil în Rusia, Ucraina, Kazahstan, Caucaz și Balcani.

Prezentat la nivel global ca echipament standard sau opțional, Lexus Safety System + integrează câteva dintre tehnologiile active de siguranță existente, dezvoltate de Lexus.

Lexus Safety System + este cel mai avansat și complet set de siguranță activ de acest gen, disponibil la oricare dintre vehiculele de lux crossover din segmentul său. Scopul major al Lexus Safety System + este acela de a progresa treptat în sensul eliminării rănirilor din timpul accidentelor auto.

Iubitorii de muzică vor fi încântați de cele 15-speakere Mark Levinson Premium Surround System (ML), disponibile împreună cu tehnologia avansată Clari-Fi pentru compresia muzicii, care îmbunătățește caracteristicile frecvenței, intervalul dinamic, tensiunea tonurilor joase și redarea detaliată a surselor audio comprimate, precum MP3. Sistemul ML beneficiază de tehnologia Green Edge, ce folosește boxe cu o eficiență ultra ridicată, pentru a dubla ieșirea de sunet folosind același consum de energie, în comparație cu sistemele convenționale – și a trăsăturii habitaclului care aduce conul de sunet al gamei înalte și medii cât mai aproape posibil pentru a realiza o conexiune fină între sunetele din gama înaltă și medie.

Modelele Hibrid Lexus sunt sinonime cu calitatea legendară, fiabilitatea, durabilitatea, fapte certificate de numeroase premii de anduranță, dar și de vânzarea a peste 750.000 de modele hibrid Lexus în toată lumea. Bateria hibrid nu are nevoie de reîncărcare sau mentenanță, este ușoară, ocupă un spațiu minim, fără să diminueze spațiul pentru bagaje și este proiectată să aibă o durată de viață egală cu cea a autoturismului în ansamblu.

Pentru o siguranță sporită în ceea ce privește funcționarea impecabilă a bateriei sistemului hibrid, Lexus oferă clienților săi serviciul exclusiv: 10 ANI HYBRID BATTERY CARE (10 ani de acoperire extinsă pentru bateria sistemului hibrid).

Toate mașinile Lexus beneficiază începând cu 1 noiembrie 2015 de cea mai lungă perioadă de garanție existentă în România în piața premium: 6 ani sau 200.000 km, prima condiție îndeplinită.
• Garanție de 3 ani pentru vopsea
• Garanție de 12 ani pentru coroziune
• Tractarea autovehiculului la cel mai apropiat distribuitor Lexus sau centru de service Lexus în cazul unei defecțiuni acoperite de garanție.

Lexus Euro Assistance reprezintă cel mai cuprinzător pachet de mobilitate din piață inclus la livrarea unui model nou (criteriu combinat de acoperire și durată). Cei 6 ani de Lexus Euro Assisstance vin în completarea celor 6 ani garanție oferiți de Lexus în România. Lexus Euro Assistance este disponibil și pentru autoturisme Lexus rulate care nu au atins vechimea de 10 ani, contra cost.

Oferta AUTO

AUTOR:

TAGS: lexus rx, romania,

reclama