Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

BMW M2 – safety car in Moto GP

MotoGP şi BMW M: de aproape 20 de ani, aceşti doi parteneri formează o combinaţie ideală. MotoGP este competiţia supremă de motociclism şi are la start cel mai buni piloţi din lume pe prototipuri sportive de înaltă performanţă. În acelaşi timp performanţa înaltă inspirată din motorsport este un atribut definitoriu pentru divizia BMW M. Cu începere din 1999, BMW M a fost un membru permanent al familiei MotoGP internaţionale. Parteneriatul de succes cu organizatorul Dorna Sports a evoluat constant de-a lungul anilor şi este pregătit să continue la fel şi în viitor. În 2014, Dorna Sports şi BMW M au extins cooperarea lor până în anul 2020 inclusiv. Parteneriate ca acesta, care se întind pe decenii, sunt extrem de rare în elita sportului internaţional.

În centrul acestui angajament se află furnizarea flotei Safety Car. BMW M implementează cele mai noi tehnologii din dorinţa de a asigura siguranţa piloţilor MotoGP, indiferent de condiţii. Safety Cars sunt automobile BMW M de înaltă performanţă, ale căror proprietăţi de condus remarcabile le fac să fie arma perfectă pentru a face faţă oricărei provocări de pe circuit. În 2015, un model BMW M4 pregăti special, prezenta injecţia cu apă în sistemul de admisie, tehnologie care acum îşi face debutul de serie pe BMW M4 GTS. Cel mai recent exemplu este BMW M2 MotoGP Safety Car, care îşi va face debutul în acest sezon. Modelul este pregătit special pentru a face faţă solicitărilor de concurs MotoGP, dar prezintă şi o gamă de opţiuni disponibile pentru producţia de serie din gama de accesorii BMW Performance.

Safety Cars sunt modificate special la uzina BMW M pentru a fi utilizate ca maşini de deschidere pe scena curselor de motociclism. Acelaşi lucru este valabil şi pentru toate celelalte automobile din flotă.

Angajamentul diviziei BMW M faţă de MotoGP include şi numeroase alte activităţi. Din 2003, BMW M Award a fost decernat la finalul sezonului pilotului MotoGP cu cele mai bune performanţe în calificări. BMW M MotoGP Experience permite vizitatorilor să experimenteze lumea fascinantă a MotoGP printr-un program de experienţe speciale.

Oferta AUTO
reclama