Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Lexus Internațional anunță deschiderea concursului Lexus Design Award 2017

Lexus Internațional anunță deschiderea concursului Lexus Design Award 2017

Inițiat în 2013 pentru a încuraja ideile creative ce ne aduc un viitor mai bun, Lexus aniversează 5 ani de existență a acestei competiții internaționale de design menită să susțină tinerii designeri și creatori din întreaga lume.

„Pentru Lexus, filosofia conceptului YET vorbește despre curajul de a combina elemente care în primă instanță par incompatibile precum-confort sporit la drum cu experiența intensă a condusului. Conceptul YET nu înseamnă compromis, ci dimpotrivă armonia necesară pentru a crea sinergia ce dezvăluie rezultate neașteptate, și în același timp posibilități noi, uimitoare. YET este catalizatorul reușitelor surprinzătoare, scânteia care declanșează o explozie de creativitate. YET stă la baza dorinței Lexus de a explora limitele conceptelor de design și tehnologie care vor modela mobilitatea de mâine”, a declarat Yoshihiro Sawa, International Executive Vice-President Lexus.

Candidații din toate tările sunt invitați să înscrie în competiţie toate creațiile pe care le consideră inovatoare, originale și care surprind esența temei YET.

Lexus Design Award 2017 îi va prezenta pe cei 12 finaliști și lucrările acestora comunității de designeri prezenți, din cadrul Milan Design Week* 2017. Patru dintre cei 12 finaliști își vor transforma conceptele în prototipuri, sub mentoratul unor designeri recunoscuți la nivel mondial. Bugetul maxim alocat pentru executarea unui prototip fiind de trei milioane de yeni japonezi (echivalentul a aproximativ 26.000 Euro) . Ulterior, finaliștii își vor expune creațiile în cadrul spațiului experimental de la Milan Design Week, iar juriul le va evalua alegând dintre acestea câștigătorul Marelui Premiu.

Pentru câștigătorii din anii anteriori, Lexus Design Award a reprezentat o adevărată rampă de
lansare, beneficiind de o promovare globală ce îi ajută să își crească notorietatea și să dezvolte potențiale colaborări, atât în sectorul public cât și în cel privat.

Pentru Lexus este o onoare să descopere și să încurajeze tinere talente prin intermediul Lexus Design Award oferindu-le astfel noi oportunități de exprimare a creativității.

https://www.youtube.com/watch?v=qaeZlQyeACQ

Înscrierile pentru competiția Lexus Design Award 2017 se pot face în perioada 10 August-16 Octombrie

Pentru mai multe informații privind procesul de aplicare invitam tinerii designer români sa acceseze LexusDesignAward.com.

reclama