1

Jeremy Clarkson a renuntat la bautura pentru a putea negocia cu Amazon

Hyundai Ploiesti!

Jeremy Clarkon asa cum il stim de la televizor este doar o imagine falsa. In caz ca nu sunteti fani si nu ii urmariti activitatea, aflati ca celebrul prezentator de la fosta emisiune Top Gear este un consumator inrait de alcool. Insa de dragul meseriei si pentru a putea negocia cu cei de la Amazon, a lasat bautura timp de 5 luni.

Acesta spune ca este greu sa negociezi cu avocatii californieni cand esti putin baut, chiar si daca ai dat pe spate 2 pahare de vin. In plus, acestia sunt obisnuiti sa sune la ore tarzii in noapte, fix atunci cand ai putea sa te distrezi. Doar asa, sa vada ce faci, cum dormi 🙂

Clarkson recunoaste ca nu este acelasi om in viata reala. Job-ul lui in televiziune este doar o imagine falsa, fiind nevoit sa intre bine in rolul personajelor pe care le joaca. In acest an urmeaza sa lanseze o noua emisiune auto pe Amazon Prime. Apropo, cine castiga dintre bere si vin? In privinta lui Clarkson, berea este castigatoare. Asa spune el intr-un post pe Twitter.

 

 

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

1 COMMENT

  1. Dan

    Nu stiam ca Jeremy Clarkson este un asa bautor. Gandindu-ma acum, consider ca asta a fost o adevarata provocare de-a lungul carierei sale la Top Gear.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.