Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Hyundai prezintă noua generație i20

Hyundai prezintă noua generație i20

Deși mai este un pic până la debutul Salonului Auto de la Geneva, coreeni de la Hyundai nu au mai așteptat și iată că azi constructorul prezintă noua generație pentru modelul i20.

Ca aspect exterior, mașina vine cu un desen nou, atât partea frontală cât și cea posterioară prezentând numeroase modificări. Printre acestea remarcăm o grilă frontală nouă, blocurile optice au fost și ele revizuite, in plus ele sunt Full Led.

Noul i20 vine cu trei motoare pe benzină, un 1.2 litri, 84 CP și 118 Nm. Această versiune vine in standard cu o cutie manuală în 5 rapoarte. Versiunile T-GDI vin cu puteri cuprinse între 100 și 120 CP, capacitatea motorului fiind de 1 litru. Odată cu această nouă generație, clienții pot opta și pentru motorizare mild-hybrid ce vine la pachet cu un motor electric de 48 V. Acest sistem este opțional la varianta cu 100 CP, dar se va putea găsi în echiparea standard la motorul ce are 120 CP. Va avea fie cutie manuală cu șase trepte sau automată cu 7.

La interior găsim și aici noutăți. Instrumentalul de bord este digital cu o diagonala de 10.25 Inch și poate fi însoțit și de sistemul de infotainment ce are aceeași dimensiune.

Debutul lui Hyundai i20 se va face pe 3 Martie la Geneva.

 

AUTOR:

TAGS: hyundai, i20,

reclama