Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Hyundai i40 facelift disponibila in Romania – First LooK

Ieri am cunoscut varianta restilizată a modelului Hyundai i40 ce vine cu un design mult mai atrăgător, dotări demne de clasa premium şi o cutie automată în şapte trepte cu dublu ambreiaj. Preţul de pornire este de 19.894 euro inclusiv TVA prin programul „Rabla”.Noi am avut echiparea Supreme care are un preţ de 26.354 euro (tva inclus).

Noul model vine cu bine cunoscutul motor diesel de 1.7 CRDi care îndeplineşte normele de poluare Euro6 şi are acum 141 CP/340Nm. La nivel estitic, maşină a primit noi blocuri optice, atât în faţă cât şi în spate, o bară frontală impunatatoare, proiectoare de ceaţă cu LED şi jante de 18″. Farurile faţă au disponibil sistemul de Smart High Beam care trece din faza lungă în faza de drum atunci când te apropii de un alt vehicul. De asemenea, maşina poate recunoaşte şi semnelele de circulaţie. La interior, Hyundai i40 are disponibil un sistem de navigaţie cu display touch generos şi cameră spate pentru marşarier.

GALERIE FOTO

In curând vom reveni cu un review-ul complet cu acest model. Până atunci puteţi vizita site-ul www.hyundai-focsani.ro pentru mai multe detalii.

reclama