Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Eveniment: Deja-VW

MIDOCAR sărbătorește cultura Volkswagen de ieri și de azi printr-un eveniment neconvențional, aflat la a doua ediție: Déjà-vw. Azi, în incinta reprezentanței MIDOCAR Otopeni, vor avea loc manifestări ale noului și clasicului din universul auto, se vor face experimente grafice, iar pasiunile frumoase vor ieși din anonimat.

În perioada în care temperaturile devin mai scăzute și ziua din ce în ce mai mică, MIDOCAR desfășoară un eveniment inspirat din atmosfera anilor ’70 și animat de tehnologie auto de ultimă generație. Pe muzica Autobaza radio, modelele clasice se vor alinia într-o frumoasă expoziție retro, iar colecțiile fascinante ale pasionaților de machetele auto vor ieși în întâmpinarea invitaților.

În completarea atmosferei, artiștii vor contura din creion, cafea, cărbune, marker, acuarelă, tuș sau cerneală frânturi din istoria Volkswagen și Audi, pornind de la fotografii cu modele clasice. La sfârșitul zilei, cele 12 planșe rezultate vor deveni filele calendarului vintage pentru anul 2017.

La a doua ediție Déjà-vw vom sărbători cultura Volkswagen și curentul retro alături de: Partial Color, Aquarelief, Pegas, Squadra Pizza, Coffee-Bike, Wood Be Nice, Radu Fugarescu Photography, Renovatio e-charge, Chocolat Salon, Vazduh, ByITI, Vandal Club, Sapte Pisici, BasTart, Muzeul Jucariilor, Robert Obert, Tintea Nailing Design și Tokyo Toys.

În contrast cu aerul retro, tehnologia Volkswagen de ultimă generație va amplifica experiența celor de la eveniment prin gama sa variată de modele. Iar pentru că e-mobility înseamnă tehnologie, de la Déjà-vw nu vor lipsi nici modelele electrice și plug-in hibride. Totodată, cei prezenți vor putea întâlni un Volkswagen Beetle din 1971, transformat într-o mașină 100% electrică, și-i vor putea afla întreaga poveste de la reprezentanții ICPE, dezvoltatorii proiectului.

reclama