Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Dominic Marcu: Locul 3 la Clasamentul General, Locul 1 la Categoria I mașini, Locul 1 la Categoria mașini electrice

Dominic Marcu: Locul 3 la Clasamentul General, Locul 1 la Categoria I mașini, Locul 1 la Categoria mașini electrice

Dominic Marcu a reușit o performanță remarcabilă în cadrul Trofeului Valea Uzului, aducând o noutate în lumea motorsportului. Dominic s-a clasat pe locul 3 în clasamentul general din 51 de participanți, aducând astfel, pentru prima data o mașină electrică pe podiumul general într-o etapă de viteză în coastă. Tot în premieră, locul I la Categoria I (mașini) a fost obținut de Dominic și Tesla.

Evenimentul, desfășurat în Dărmănești, județul Bacău, a adunat o mulțime de privitori entuziasmați iar atmosfera a fost cu adevărat electrizantă. Pilotul a fost impresionat de caldura cu care a fost primit de către public, fiind la prima sa participare pe acest traseu.

În cadrul Trofeului Valea Uzului, Dominic Marcu a avut alături de el un invitat de onoare, pe domnul Ministru al Mediului, Mircea Fechet.
Domnul Ministru Mircea Fechet a fost impresionat de inițiativa lui Dominic Marcu de a dezvolta prima Tesla de curse pentru viteză în coastă din Europa și a apreciat eforturile sale pentru promovarea tehnologiei și a soluțiilor sustenabile în motorsport.

„Sunt încântat să fiu aici alături de Dominic, să văd această mașină electrică de curse în acțiune și să trăiesc o experiență unică în dreapta. Astfel de proiecte reprezintă o dovadă clară a direcției către care ne îndreptăm în motorsport și în general în industria auto. Sustenabilitatea și tehnologia verde sunt esențiale pentru viitorul nostru, iar proiectele precum acesta merită toată aprecierea și susținerea noastră”, a declarat Domnul Ministru al Mediului Mircea Fechet care s-a bucurat să trăiască adrenalina alături de Dominic în timpul etapei. Este o onoare pentru mine să aduc o mașină electrică pe podiumul general și să reprezint în acest fel tehnologia și inovația în motorsport. Este un vis devenit realitate, un pas important pentru viitorul competițiilor de viteză în coastă și sunt bucuros că am avut șansa să fac parte din acest moment istoric!” a declarat Dominic Marcu.

AUTOR:

TAGS: