Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive BMW iX1 filmat cu Samsung Galaxy S23 Ultra

Samsung Galaxy S23 Ultra este printre cele mai performante telefoane cu sistem de operare Android, fără îndoială. De la fluiditatea ecranului de 120 Hz și până la camerele extrem de performante, totul debordează de sentiment premium. Când scoți din buzunar Samsung Galaxy S23 Ultra, calitatea construcției este evidentă. Întrucât camerele reprezintă un interes central pentru mulți utilizatori de smartphone din zilele noastre, ce mod mai frumos de a aniversa parteneriatul dintre Samsung România și BMW România dacă nu un review realizat cu S23 Ultra. Începând de la thumbnail și până la clipul 4K, totul a fost realizat cu Galaxy S23 Ultra, un handset premium ce va fi tot timpul în preferințele cumpărătorilor.

Procesorul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 face experiența de fotografiere fluidă, dar o îmbunătățește major și pe cea de editare. Dacă îți place să creezi conținut foto, video sau chiar scris, Galaxy S23 Ultra este cu siguranță ajutorul tău de nădejde. Odată ce ai început să utilizezi S Pen-ul, e greu să te mai descurci fără el.

BMW iX1 este un produs premium ce se potrivește alături de Galaxy S23 Ultra – design îndrăzneț, dar ușor de recunoscut, calitate a materialelor și o execuție excelentă. Prin lentila lui S23 Ultra s-a văzut atât autonomia reală de circa 350 km, cât și ușurința de interacțiune cu orice element tehnologic al acestui model.

CONCLUZII

Nota: