0

Danke! Mercedes C63 AMG Black Series

Hyundai Ploiesti!

Din familia coupe-urilor sportive, va facem cunostinta cu un nou model fermecator a tunnig-ul german Vath, modelul Mercedes C63 AMG Black Series. Germanii au dorit modificarea motorului V8 aspirat „anemic” de 517CP dar fara sa denatureze liniile originale ale modelului clasic.
Dupa tunnig, motorul V8 AMG simte o crestere de putere de la 517CP/620Nm, la un uimitor 756CP/800Nm. Asta da putere! o crestere mai mare de 200 CP pentru a anima fermecatorul C63 AMG Coupe.
In bord avem afisat o viteza maxima de 400km/h dar in realitate este limitata la 350km/h care atinge de 0 la 100 km/h in mai putin de 5 secunde. Franele sunt noi iar jantele sunt de 20″. Design-ul este unul vulcanic accentuat de grila fata din fibra de carbon. Fibra de carbon se regaseste si pe bord si tapiterie.
La asa masina…astept de la Mercedes-Benz un comparativ (massive test) intre C63 AMG Black Series si Brabus Bullit 800 :).

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.