Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Preview: Toyota Yaris 3 Hybrida

Preview: Toyota Yaris 3 Hybrida

Dupa modele ca Prius sau Auris Hybrid, Toyota va lansa pe 17 iunie 2012 modelul hibrid Yaris 3.
Toyota si-a prezentat un nou logo (tip electron hibrid) pe un fond albastru, ce va fi intalnit si pe Toyota Auris Hybrid.
Senzatia de agresivitate este alimentata de LED-urile mari ale farurilor.
Interiorul este unul generos si luminos. Pentru versiunea hibrida, bordul va fi disponibil in doua nuante de culori cu insertii de „rechin gri”. Din pacate, calitatea materialului este dezamagitoare. Bateriile se afla sub bancheta din spate. Printre dotarile standard, vom regasi: geamuri electrice fata, aer conditionat bi-zona, bluetooth, radio/cd/mp3 „Touch” (navigatia este optionala) si camera video pentru marsarier. In versiunea Style vom regasi pornirea motorului fara cheie, prin „Touch&GO”, jantede 16″, CVT, senzori de ploaie, etc.
Motorul este unul de 1.5l cu 75CP si un motor electric de 45KW. Astfel, puterea totala ajunge la 100CP. Ca si performante, se compara cu Honda Jazz Hybrid 1.3 VTEC. Pana la viteza de 55 km/h va functiona doar motorul electric ca o data depasita aceasta viteza se va cupla si cel de 75CP.
In concluzie, Yaris 3 Hybrid este un veritabil hibrid si merita a fi luat in considerare pentru o achizitie ulterioara. Cei de la Toyota au anuntat un consum de 3.5l la 100km. Pretul anuntat este unul de 18.500 euro. Pretul este mai mic decat un Jazz Hybrid (18.950 euro) dar mai scump decat un Peugeot 208 1.4 HDI FAP-e (16.600 euro) ce consuma doar 3.4l la 100 km dar care are o putere mai mica de doar 68CP.
 

AUTOR:

TAGS: toyota, yaris,

reclama