Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Cursa virtuala de la Le Mans

Cursa virtuala de la Le Mans

Simultan cu celebra cursă de 24 de ore de la Le Mans, pe 17 și 18 iunie, cei mai buni piloți eSports vor concura în cadrul finalei evenimentului pentru “Forza Racing Championship (Forza RC) Season 3: The Porsche Cup”. Competiția comună a Porsche, Microsoft și Automobile Club de l’Ouest (ACO) se va desfășura pe
parcursul a mai multe runde de calificare, timp de 24 de ore. În cadrul cursei finale, versiunile virtuale ale prototipurilor Porsche 919 Hybrid vor concura pe circuit.

Finaliștii competiției online se vor juca pe console Xbox One chiar de la locația reală a competiției, Le Mans. În afară de premiul în bani, finaliștii luptă pentru un motiv în plus: ACO a creat o categorie nouă pentru competiția eSports – “Official Endurance Esports Category” – în cadrul căreia câștigătorul va fi premiat alături de campionii cursei reale, la ceremonia oficială de premiere de duminică, după cursa de 24 de ore de la Le Mans.

Această competiție este rezultatul parteneriatului dintre Porsche și Microsoft, anunțat recent la Salonul Auto de la New York, din aprilie. Simulările de curse „Forza Motor-sport 6” și platforma eSports „Forza RC” permit o abordare interactivă a
fascinației pentru mașinile sport și pentru motorsport și sunt deosebit de apreciate de publicul larg.

Informații suplimentare sunt disponibile la http://www.forzarc.gfinity.net/; tot aici se pot face și înscrierile online. Etapa de calificări este deschisă până pe 28 mai. Con-diția principală pentru cei interesați să participe este să dețină o consolă Xbox, cu jocul Forza Motorsport 6 instalat.

reclama