Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO
Credit cu masina (P)

Credit cu masina (P)

Asadar, Andrei are nevoie urgent de o suma de bani importanta pentru a realiza tranzactia. Pentru ca toata treaba este una urgenta, nu poate astepta dupa un credit bancar, iar sa imprumute o suma atat de mare de la vreun prieten nici nu se pune problema. Eroul nostru este intr-un impas. Realizeaza ca durata imprumutului este una scurta, deoarece isi va recupera investitia rapid. Incepe sa se gandeasca la alternative si cel mai bun lucru care ii trece prin cap este acela ca nu va avea nevoie de masina pe o perioada atat de scurta. Cauta pe internet, iar ce gaseste il pune pe ganduri. Ia rezultatele cautarii la rand si se opreste la cateva rezultate.

Dupa cateva telefoane alege Amanet Auto. Telefonic evalueaza autoturismul, stabilesc suma si comisionul urmand ca Andrei sa se deplaseze la sediul firmei pentru a semna actele. Perioada contractuala este de 30 de zile la care se adauga 14 zile de gratie. Ajuns la sediu cu masina, reprezentantii firmei care se ocupa de receptia autovehiculelor incep sa fotografieze masina in detaliu la exterior cat si kilometrajul pentru a demonstra ca pe parcursul imprumutului masina nu va face niciun kilometru in plus. Dupa aproximativ 30 de minute Andrei pleaca cu banii si poate sa revina la munca. Pana cand va reveni cu banii, masina se va afla in unul din cele doua parcuri auto ale firmei, care dispun de paza si supraveghere video 24/7.

In cazul in care investitia chiar se dovedeste profitabila, Andrei poate sa mearga sa isi recupereze masina inainte de termen, platind comisionul numai pentru perioada imprumutului, nu pentru toata luna, iar daca este nevoie, poate sa amane plata dupa prima luna, avand 14 zile de gratie in care are acelasi comision.

Oferta AUTO
reclama