Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

COTY 2016 – sapte masini se lupta in semifinale

„European Car of the Year” este acea nominalizare ce aduce unei mașini un autocolant frumos și speranța că se va vinde bine. 40 de mașini au concurat, 33 au fost descalificate deci 7 merg mai departe și se bat ca să intre în finală.

Cele șapte mașini alese sunt: Opel Astra, Mazda MX-5, Skoda Superb, noul Audi A4, BMW seria 7, Jaguar XE și Volvo XC90. Cârcotașii spun că jurnaliștii ce au testat mașinile au avut probleme în a găsi noul Audi A4 în parcare fiind cât pe ce să nu-l poată deosebi de vechiul A4. Niște invidioși. Din aceste șapte mașini vor fi alese trei care vor merge în finală iar câștigătorul va fi anunțat la Salonul Auto de la Geneva din februarie.

Dacă e să ne uităm un pic printre cele 33 de mașini scoase din competiție găsim Toyota Mirai (prea avangardistă), Ford Mustang (prea americană), Tesla Model X (prea Apple) și Alfa Romeo Giulia (băi, sunteți sănătoși la tărtăcuță!?). Dincolo de cârcotelile puse de mine în paranteze, mașinile de mai sus au fost excluse datorită faptului că nu se încadrau în regulament, cum ar fi că nu se găsesc de vânzare în minim 5 țări europene (Toyota Mirai). Dacă ar fi fost doar un concurs de frumusețe toate mașinile ar fi plecat rușinate acasă la apariția Alfa Romeo Giulia. Tesla probabil că ar fi scoasă cu bodyguarzii de încăpățânat ce e Elan Musk.

Anul trecut titlul a fost câștigat de neamțul ăla înfumurat, Volkswagen Passat, care a depășit hipiotul Citroen C4 Cactus și seriosul Mercedes-Benz C-Class.

Oferta AUTO
reclama