Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

CONCURS: Mazda lansează Academia de design şi acordă o bursă de 2.500 de euro

Mazda şi Elle România provoacă imaginaţia designerilor vestimentari şi îi invită, pe parcursul a două luni, să îşi înscrie creațiile (fotografii sau schiţe) în concurs pentru a câștiga o bursă în valoare de 2.500 de euro. Doritorii trebuie să acceseze site-ul www.elle.ro/mazda/, unde găsesc detalii complete și modalitatea de participare.

Tema concursului este “KODO Urban Fit”, inspirată de limbajul de design Mazda, Kodo-Sufletul mişcării. Seducătoare, dinamică şi puternică – tema de design Kodo are ca punct de plecare natura şi reflectă momentul în care forţele acumulate eliberează energia într-un balans perfect de forţă şi adrenalină pură. Designerii Mazda au studiat totul, de la mişcările animalelor în habitatul lor natural până la elanul unei săgeţi plecate dintr-un arc, pentru a crea liniile încordate, solide, însă cursive ale modelelor.

Creațiile vor fi inițial votate de public, iar primele 10 cele mai populare vor fi jurizate de o echipă formată din: Kevin Rice, director de design Mazda Motor Europe, Roxana Voloşeniuc, redactor-şef ELLE România, Maurice Munteanu, fashion editor ELLE România şi Domnica Mărgescu, fashion director ELLE România, care vor alege cea mai bună creaţie.

“Mazda a ales să facă lucrurile diferit, să provoace convenționalul. Inspirația pentru limbajul impresionant de design KODO a fost natura, iar KODO a inspirat la rândul său, lucru dovedit de premii și de diferitele creații din afara domeniului auto, care poartă emblema KODO. Dar cea mai fermă confirmare a succesului KODO sunt clienții noștri, care aleg zi de zi Mazda. Facem echipă cu ELLE România pentru concursul Academia de design Mazda pentru a le oferi creatorilor de modă oportunitatea de a sfida convenționalul și de a arăta publicului că un limbaj de design auto poate fi sursă de inspirație și pentru haine”, a declarat Dragoș Grapinoiu, Marketing Manager Mazda România.

“Ne dorim ca acest proiect să fie în primul rând o rampă de lansare pentru ținerii creativi care își doresc o carieră în design. Și cum orice început are nevoie de un imbold și de o susținere, iată că Elle și Mazda vin în întâmpinarea ta și te ajută să-ți expui creațiile unui public numeros, să intri sub lupa unui juriu specializat și, în plus, să câștigi o sumă importantă care ar putea însemna bugetul pentru prima ta colecție de designer. Îți dorim succes și te așteptăm!”, a declarat Roxana Voloşeniuc, redactor-şef ELLE România.

Concursul se va încheia pe 30 august 2016.

Oferta AUTO

AUTOR:

TAGS: concurs, design, mazda,

reclama