0

CONCURS: Mazda lansează Academia de design şi acordă o bursă de 2.500 de euro

Hyundai Ploiesti!

Mazda şi Elle România provoacă imaginaţia designerilor vestimentari şi îi invită, pe parcursul a două luni, să îşi înscrie creațiile (fotografii sau schiţe) în concurs pentru a câștiga o bursă în valoare de 2.500 de euro. Doritorii trebuie să acceseze site-ul www.elle.ro/mazda/, unde găsesc detalii complete și modalitatea de participare.

Tema concursului este “KODO Urban Fit”, inspirată de limbajul de design Mazda, Kodo-Sufletul mişcării. Seducătoare, dinamică şi puternică – tema de design Kodo are ca punct de plecare natura şi reflectă momentul în care forţele acumulate eliberează energia într-un balans perfect de forţă şi adrenalină pură. Designerii Mazda au studiat totul, de la mişcările animalelor în habitatul lor natural până la elanul unei săgeţi plecate dintr-un arc, pentru a crea liniile încordate, solide, însă cursive ale modelelor.

Creațiile vor fi inițial votate de public, iar primele 10 cele mai populare vor fi jurizate de o echipă formată din: Kevin Rice, director de design Mazda Motor Europe, Roxana Voloşeniuc, redactor-şef ELLE România, Maurice Munteanu, fashion editor ELLE România şi Domnica Mărgescu, fashion director ELLE România, care vor alege cea mai bună creaţie.

“Mazda a ales să facă lucrurile diferit, să provoace convenționalul. Inspirația pentru limbajul impresionant de design KODO a fost natura, iar KODO a inspirat la rândul său, lucru dovedit de premii și de diferitele creații din afara domeniului auto, care poartă emblema KODO. Dar cea mai fermă confirmare a succesului KODO sunt clienții noștri, care aleg zi de zi Mazda. Facem echipă cu ELLE România pentru concursul Academia de design Mazda pentru a le oferi creatorilor de modă oportunitatea de a sfida convenționalul și de a arăta publicului că un limbaj de design auto poate fi sursă de inspirație și pentru haine”, a declarat Dragoș Grapinoiu, Marketing Manager Mazda România.

“Ne dorim ca acest proiect să fie în primul rând o rampă de lansare pentru ținerii creativi care își doresc o carieră în design. Și cum orice început are nevoie de un imbold și de o susținere, iată că Elle și Mazda vin în întâmpinarea ta și te ajută să-ți expui creațiile unui public numeros, să intri sub lupa unui juriu specializat și, în plus, să câștigi o sumă importantă care ar putea însemna bugetul pentru prima ta colecție de designer. Îți dorim succes și te așteptăm!”, a declarat Roxana Voloşeniuc, redactor-şef ELLE România.

Concursul se va încheia pe 30 august 2016.

Tag-uri: , ,
Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.