Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Afla unde poti vedea testele noastre

Pentru ca suntem activi pe mai multe platforme, astazi m-am gandit sa va prezint mai multe modalitati de a fi la curent cu testele pe care noi le avem in desfasurare sau atunci cand postam un review:

Prima cale este „newsletterul„. Aceasta optiune o puteti gasi in partea dreapta a site-ului eblogauto.ro:

newsletter-eblogauto

Pe facebook suntem destul de activi si va puteti abona cu un simplu like la pagina: https://www.facebook.com/eblogauto si nu uitati sa setati optiunea „Vezi mai intai”:

facebook-eblogauto

De asemenea, nu uitati sa va abonati la postarile live. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati play la un video LIVE anterior si sa bifati optiunea „Pornește notificările despre clipuri video în direct”. Aici gasiti ultimul video LIVE: https://www.facebook.com/eblogauto/videos/927801660652467/.

live-eblogauto

Cel mai important canalul video este YouTube asa ca aici puteti urmari toate testele noastre video. Pentru a va abona trebuie doar sa accesati urmatorul link: http://bit.ly/eBlogAutoYouTube.

Daca sunteti fanii fotografiilor auto, avem cont de instagram unde ne puteti urmari. Linkul este: https://www.instagram.com/eblogauto.ro/.

De asemeanea, ne puteti gasi si pe twitter: https://twitter.com/eblogauto; google plus: https://plus.google.com/u/0/+eblogauto; linkedin: https://www.linkedin.com/in/eblogauto; tumblr: https://www.tumblr.com/blog/eblogauto.

reclama