Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Concepte noi din partea celor de la VW, Audi și Mercedes

Concepte noi din partea celor de la VW, Audi și Mercedes

Germania i-a cu asalt Salonul Auto de la Shanghai cu trei noi concepte din partea mărcilor VW, Audi și Mercedes. Primul se numește ID Roomzz și vine din partea VW. Ca specificații tehnice, prototipul vine cu două motoare electrice ce dezvoltă 306 CP, 0-100 KM/H în 6,6 secunde, viteza maximă fiind limitată la 180 KM/H. Autonomia propusă este de 450 KM. La interior găsim 7 locuri în standard, scaunele putând să se rotească, un instrumental de bord digital și prezența sistemelor IQ Drive. Versiunea de serie este programată pentru 2021.

Următorul concept despre care vorbim vine de la Audi și se numește AI:ME. Reprezintă un concept ce stă la baza unui viitor model hatchback electric. Motorul va furniza 170 CP, dar autonomia nu a fost încă dezvăluită. Interiorul vine și el cu tehnologii futuriste și cu un aspect simplist, dar încărcat cu multe sisteme de siguranță respectiv infotainment.

Ultimul concept ce vine din Germania este GLB Concept al celor de la Mercedes. La bază este un SUV, iar ca detali tehnice, GLB va avea un motor de 2.0 Litri benzină, 224 CP, 350 NM, cutie automată cu 8 rapoarte și tracțiune integrală 4Matic. Interiorul se aseamănă cu ceea ce găsim cam pe toate modelele Mercedes, sistemul de infotainment MBUX fiind prezent și pe acest prototip. La fel ca celelalte două concepte de mai sus și acest model va fi prezentat la Salonul de la Shanghai, iar versiunea de serie va apărea chiar în toamna acestui an.

 

Foto-Automarket

reclama