Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Cele mai bune servicii auto sub un singur nume! WLC AUTO! [P]

Cele mai bune servicii auto sub un singur nume! WLC AUTO! [P]

WLC Auto este exemplul clar al pasiunii materializata intr-o afacere de succes. Cu mai bine de sapte ani de la infiintare, compania a dezvoltat business, dupa business, urmarind sa le asigure clientilor sai numeroase servicii cu specific auto. De astfel, din pasiune pentru masini au aparut rand pe rand serviciile rent a car, service auto, tractari auto, asistenta rutiera si parcarea de la Otopeni.

Tractari auto si asistenta rutiera

Cu peste 200 de parteneri care ofera astfel de servicii, WLC Auto a reusit sa se pozitioneze in topul companiilor de profil. La dispozitia celor care au nevoie de astfel de servicii exista un numar de telefon valabil pentru toata tara. Soferii aflati in situatii critice  primesc in cel mai scurt timp ajutor, materializat in deplasarea rapida a echipei de interventie la fata locului si solutionarea defectiunii daca este posibil sau tractarea autovehiculului pana la cel mai apropiat service.

Mai mult de atat, specialistii care fac parte din echipele de interventii le ofera sfaturi avizate celor care se confrunta cu situatii neplacute in trafic, astfel incat acestia sa poata preveni pe viitor, atat cat este posibil, astfel de situatii. Preturile sunt corect exprimate si nu includ taxe ascunse.

Inchirieri masini

Inchirierea autovehiculelor este un alt serviciu pe care WLC Auto il ofera. Flota companiei include modele diferite de masini, astfel incat persoanele fizice sau juridice sa poata sa aleaga ceea ce le este potrivit. Clientii fideli beneficiaza de discounturi substantiale, care pot sa ajunga chiar si pana la 25% din valoarea totala a inchirierii. Pregatite in functie de anotimp, autovehiculele pot fi inchiriate cu sofer sau fara, pot sa asigure transfer la si de la aeroport cu un pret modic, pot fi inchiriate pentru circuite turistice oriunde in tara sau pentru ocazii speciale si evenimente.  

Rezervarile pentru inchirieri se fac simplu, masinile putand fi inchiriate din Bucuresti, Craiova, Aeroport Otopeni, Aeroport Baneasa, Aeroport Craiova sau din orice alt loc aflat sub raza de actiune al companiei. Taxele pentru RCA si CASCO sunt achitate de catre firma, neintrand in grija clientilor. Toate autovehiculele se afla in stare foarte buna de functionare si predate foarte curate.

Service auto

Din dorinta de a raspunde cu promtitudine tuturor nevoilor pe care clientii le pot avea, WLC Auto asigura si servicii de service, executand reparatii si lucrari de mentenanta. Orice sofer care va solicita servicii  de diagnoza auto computerizata, mecanica, electrica, tinichigerie, vopsitorie si vulcanizare la service-ul auto WLC din Bucuresti va fi multumit de calitatea interventiilor executate de catre specialistii companiei. Raportul calitate/pret este unul corect, iar competentele mecanicilor, electricienilor si celorlalti lucratori sunt impecabile.

Parcare Otopeni

Nu in utimul rand, WLC Auto asigura servicii de parcare privata la doar cateva minute de Aeroportul Otopeni. Cei care decid sa isi lase masina in parcarea WLC vor fi transortati individual la aeroport si in aceeasi maniera preluati la reintoarcerea din calatorie. Parcarea este supravegheata inclusiv video 24 de ore din 24. Preturile sunt corecte, iar confortul psihic al celor care stiu ca isi lasa autovehiculele in siguranta este mare!

WLC AUTO este partenerul pe care puteti conta, indiferent de natura solicitarilor – tractari auto si asistenta rutiera, service, inchirieri auto sau parcare!

reclama