Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Patru motive care sustin ideea de inchirieri masini in minivacanta de Paste si 1 Mai [P]

Patru motive care sustin ideea de inchirieri masini in minivacanta de Paste si 1 Mai [P]

Cum de Paste si de 1 Mai, toti cei care isi doresc se pot bucura de o vacanta prelungita, inchirierea unei masini poate fi optiunea cea mai buna pentru transport, chiar si daca persoanele care vor calatori detin masini personale.

Potrivit Inchirieri-Masini.ro, cu autoturismul personal sau nu la indemana, inchirierea unei masini este o decizie justificata cel putin pentru urmatoarele avantajele pe care le ofera:

Autovehiculul inchiriat este oricand pregatit sa parcurga distante mari de drum

De regula, inainte de a pleca la drum lung soferii isi pregatesc masinile, inclusiv printr-o vizita la un service pentru a se asigura ca acesta nu va impune probleme in timpul deplasarii. In situatia in care se inchiriaza un autovehicul, sarcina pregatirii acestuia din punct de vedere tehnic pentru calatorie este a firmei care asigura servicii de rent a car. Mai mult de atat, un autovehicul inchiriat dispune de RCA si CASCO platite la zi.

Noua persoane pot inchiria un singur autovehicul pentru a calatori impreuna

Multi obisnuiesc sa calatoreasca in grup in timpul vacantelor. Intr-un scenariu ipotetic, atunci cand calatoresc noua persoane sunt necesare cel putin doua autoturisme pentru transport – intr-o masina vor calatori cinci persoane, in cealalta patru persoane. Dincolo de faptul ca pasagerii din masina in care vor calatori trei persoane pe bancheta din spate nu se vor simti tocmai confortabil, spatiul pentru bagaje din ambele autovehicule va fi limitat. Exista insa alternativa de transport!

Persoanele care cauta masini de inchiriat in Bucuresti pot sa se orienteze catre VW TRANSPORTER T6 sau Mercedes Vito AT – autovehicule cu cate noua locuri si spatii generoase pentru bagaje. Dincolo de aspectele care tin de confortul pasagerior, inchirierea acestor modele asigura si alte avantaje: calatoria in grup garanteaza distractie mai mare, costurile legate de inchiriere si combusibil se impart intre pasageri. La un calcul simplu, pentru inchirierea unui van VW TRANSPORTER T6 fiecare pasager va plati cate 11 EUR/zi si, cel mai probabil, aproximativ aceeasi suma pentru combustibilul total cosumat in minivacanta – depinde de distanta parcursa.

Autovehiculul inchiriat poate fi preluat din Aeroport Otopeni sau de oriunde din Bucuresti

Multi dintre romanii plecati sa munceasca in strainatate, de Paste se intorc in tara. Serviciile rent a car din Aeroportul Otopeni sunt o solutie foarte buna pentru acestia, pentru ca le asigura confort psihic si fizic in aceeasi masura. In primul rand, nu trebuie sa apeleze la cunostinte sau familie pentru a-i prelua de la aeroport si, in al doilea rand, vor avea la dispozitie autoturismul pe care si-l doresc intreaga perioada cat vor ramane in tara.   

Serviciile de rent a car asigurate de WLC Rent din Aeroport Otopeni se adreseaza si persoanelor care calatoresc intern, alegand sa ajunga in Bucuresti cu avionul si de aici sa-si continue calatoria in diferite locatii, cu un autovehicul inchiriat in functie de nevoi.

Inchirierea necesita doar cativa pasi simpli

Inchirierea unui autovehicul de la WLC Rent se realizeaza fara formalitati inutile. Rezervarea gratuita a autovehiculului preferat si semnarea contractului (la preluarea masinii) este intocmit absolut transparent sunt actiunile esentiale care fundamenteaza actul de inchiriere. Clientii Inchirieri-Masini.ro se bucura de avantaje majore, inclusiv de:

Tot ce trebuie sa faca un client este sa se bucure de vacanta!

reclama