Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

Citroen C4 facelift 2015 este disponibil in Romania – date, imagini, video

Modelul Citroen C4 lansat în 2010 a primit de curând un facelift ce aduce îmbunătăţiri la partea de design exterior, interior, tehnologie şi motorizări ce îndeplinesc normele de poluare Euro 6.

Modelele din noua Gamă CITROËN C4 vin echipate cu motorizări conforme reglementării Euro 6, extrem de eficiente în materie de consum, care oferă, în acelaşi timp, performanţe maxime: două motorizări pe benzină PureTech şi două motorizări Diesel BlueHDI. Astfel, pe benzina avem motoarele PureTech de 110 CP si 130 CP, ambele cuplate la cutie manuala in 6 rapoarte si avand un consum mediu de 4.7l/100km si 100 CO2 pe km. Cele diesel sunt motoarele BlueHDi de 1.6l ce dezvolta 100 CP, respectiv 120 CP, cuplate la o cutie manuala in 6 trepte si inregistrand un consum mediu de 3.3l/100km, respectiv 3.6l/100km.

Încă de la prima vedere, CITROËN C4 exprimă robusteţe şi calitate. Proporţiile sale sunt echilibrate, iar caroseria plasată cât mai aproape de roţi. Partea frontală este imediat recunoscută datorită logo-ului cromat care apropie farurile şi a capotei cu nervuri ce se curbează pe laterale. Un plus de expresivitate părţii frontale este dat de noile faruri de zi cu LED, dar şi părţii din spate, mai dinamice, graţie stopurilor cu efect 3D.

Confortul este excepţional graţie unui comportament rutier ce filtrează zgomotele la rulare, fără a face vreun compromis în materie de manevrabilitate. La bord, confortul este îmbunătăţit cu ajutorul unui sistem acustic de referinţă, scaunelor faţă confortabile cu funcţie de masaj şi pavilionului panoramic vitrat prevăzut cu stor de protecţie electric. CITROËN C4 oferă un spaţiu interior generos datorită ampatamentului de 2,61m, banchetei spate rabatabile fracţionat şi portbagajului generos de 408 litri, o adevărată referinţă în acest segment.

Tehnologii utile, precum Sistemul de Acces şi Demaraj «Mâini Libere» (ADML) şi noua tabletă tactilă de 7”, ce regrupează toate funcţiile media şi de navigaţie. O serie de tehnologii extrem de utile  sunt, de asemenea, disponibile: Sistemul de Asistenţă la Demarajul in Rampă (Hill Start Assist), Controlul Inteligent al Tracţiunii sau Sistemul de Monitorizare al Unghiului Mort. Experimentaţi o viaţă la bord în permanenţă conectată cu CITROËN Connect Box (inclusiv sistemul de apelare de urgenţă şi de asistenţă localizată, un carnet  de întreţinere virtual şi un serviciu dedicat Eco Driving, ce pot fi accesate prin intermediul  Internetului*).

comunicat Citroen Romania

Oferta AUTO
reclama