Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

Cele mai importante masini de la Salonul Auto Detroit 2016

Precum ne-a obișnuit, Salonul de la Detroit ne bucură an de an cu lansări din ce în ce mai spectaculoase. Ediția de anul acesta nu a fost cu nimic mai prejos, iar în rîndurile de mai jos puteți citi care au fost prezențele care merită menționate după părerea noastră.

BMW M2

m2Bavarezii au reaprins flacăra în inima iubitorilor gloriosului E30 M, sau a recentului Seria 1 M Coupé. Această mini-rachetă este dotată cu un motor de 3.0 litri care oferă 365 de cai putere. Viitorul posesor va putea alege dintr-o cutie automată cu dublu-ambreiaj sau una manuală cu 6 trepte. Această rețetă duce la un rezultat impresionant, 0-100km/h în 4.2 secunde. Oh, M2, așteptarea parcă a fost prea lungă! Mai multe detalii și prețuri găsiți aici.

Volvo S90

s90Viitorul rival al trioului german a fost adus în fața publicului american. Nimic nou nu a fost anunțat față de prezentarea de acum o lună. S90 va fi primul model cu un sistem semi-autonom în dotarea standard, iar mai multe despre acest subiect: aici.

Mercedes-Benz Clasa E

e-klasseMercedes a prezentat la Detroit noul S…C… E! Depinde din ce în ce mai greu să le deosebim, deoarece acest model a primit linia de design specifică deja celorlalte modele. Noul E va veni standard cu un motor de 2.0 litri și o cutie cu 9 rapoarte. Detalii și cand ajunge în Romania gasesti aici.

Genesis G90

g90Sud-coreenii au aruncat în ringul de box dominat de Clasa S acest nou model, G90. Cu un design elegant, potrivit segmentului atacat, alături de un motor de 3.3l care în versiunea cu 8 cilindri în V emană 420 de cai putere toți puși pe asfalt de către puntea spate și un preț care se preconizează a fi sub cel al rivalilor, Genesis G90 reprezintă o alternativă care merită luată în calcul.

Lexus LC 500

Lexus_LC_500_2Cum puteam să închei un articol despre un salon auto fără să pomenesc de un concept ajuns model de serie aproape nemodificat. LC 500 se bazează pe conceptul LF-LC prezentat în 2012. Cu acest model Lexus se interpune între Mercedes-Benz AMG GT și Porsche 911. Lăsînd la o parte componenta vizuală care bucură ochiul, modelul vine la pachet cu un motor de 5.0l V8 cu o putere de 467 de cai putere controlați de o cutie automată cu 10 rapoarte. Da, ZECE!

Alte modele care merită menționate: Porsche 911 Turbo și Turbo S care arată că nemții vor trece la motoarele turbo în viitorul apropiat, Infinity Q60 Sports Coupe, Audi h-tron Quattro Concept, Acura Precision Concept și Buick Avista Concept.

 

Oferta AUTO
reclama