Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Fiat Ducato castiga „Best Motorhome Base Vehicle 2016”

Este pentru a noua oară consecutiv când Fiat Ducato câștigă „Best Motorhome Base Vehicle 2016”, reconfirmând succesul modelului pe piața producătorilor de vehicule recreaționale din Europa. Premiul a fost acordat în 16 ianuarie, în cadrul CMT Stuttgart, cel mai important salon din Europa dedicat turismului cu caravane, turismului motorizat și turismului de aventură.

În 2014, plaforma lui Fiat Ducato a devenit lider în sectorul motorhome și, totodată, preferata producătorilor de vehicule recreaționale: în ultimii zece ani, peste jumătate de milion de familii din Europa au călătorit în siguranță la bordul unui camper van Ducato.

150827_Fiat-Professional_Ducato-4x4-Expedition_12

Ducato oferă ergonomia și manevrabilitatea unui autoturism, consum de combustibil redus, datorat masei reduse și a rezistenței la rulare, scaun adaptabil pentru șofer, compartimentare inteligentă a locurilor pentru pasageri. Totodată, sunt disponibile tehnologii de asistență și control, precum: Lane Departure Warning System, Hill Descent Control, Cruise Control, senzori de parcare, sistem de încălzire auxiliară Webasto.

150827_Fiat-Professional_Ducato-4x4-Expedition_15

Gama variată de motorizări Multijet poate fi cuplată la o transmisie manuală 5+1 sau 6+1, ori la cutia automata MTA, disponibilă pe versiunile de 130 CP, 150 CP și 177 CP.

În România, prețurile pentru gama Ducato încep de la 16.049 Euro +TVA.

reclama