Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

BMW Welt din München a livrat BMW Seria 3 Sedan cu numărul 10 milioane

Modelul BMW Seria 3 Sedan cu numărul 10 milioane va ajunge în portofoliul şcolii de condus din Eichstätt. În septembrie, BMW 320d în nuanţă Imperial Blue a ieşit de pe linia de asamblare a uzinei BMW Group din München, marcând un punct de reper în povestea de succes a BMW Seria 3. Noul proprietar a fost încântat să intre în posesia noului automobil la BMW Welt.

Din 2007, preluarea maşinilor la BMW Welt a devenit experienţa perfectă pentru clienţi la finalul procesului de achiziţie a unui automobil nou. Astfel, a fost cât se poate de potrivit ca modelul BMW Seria 3 Sedan cu numărul 10 milioane să fie livrat noului proprietar, Xaver Bittl din Eichstätt, pe scena Premier din BMW Welt. Chiar şi aşa, surpriza a fost completată de prezenţa la eveniment a tuturor angajaţilor uzinei care au lucrat la automobil – ei i-au felicitat pe client şi familia acestuia, afişând numere supradimensionat pentru a-l înştiinţa pe noul proprietar că modelul său BMW 320d este cel cu numărul 10 milioane din această versiune. Pentru Xaver Bittl, care deţine o şcoală de condus în Eichstätt şi este client BMW de mulţi ani, evenimentul de la BMW Welt a fost o experienţă de neuitat.

Însoţiţi de o echipă de filmare, Hermann Bohrer, directorul uzinei BMW Group din München, şi Helmut Käs, directorul BMW Welt München, l-au felicitat pe norocosul client. „Procedura de înmânare este o experienţă unică pentru clienţii noştri. Acest lucru a fost evident şi astăzi. Înmânarea cheilor modelului BMW Seria 3 Sedan cu numărul 10 milioane este o ocazie specială pentru companie. Suntem încântaţi că am avut posibilitatea de a oferi decorul ideal pentru un eveniment exclusivist”, a declarat Helmut Käs.

Cu aproximativ 14 milioane de automobile vândute în peste 130 de ţări, BMW Seria 3 este cea mai de succes gamă din istoria BMW Group. Povestea de succes a început în 1975 când BMW Seria 3 a avut premiera la Salonul Auto de la Frankfurt (IAA) ca început al unei linii de automobile sportive în clasa medie. De atunci, acest bestseller internaţional s-a dovedit a fi modelul ce a impus ritmul în industria auto în ceea ce priveşte sportivitatea, eficienţa, confortul, conectivitatea şi designul. München are o importanţă specială în acest caz, nu numai în ceea ce priveşte producţia (fiecare dintre cele şase generaţii au fost produse la uzina BMW Group din München), ci şi cu privire la înmânarea automobilelor.

Oferta AUTO
reclama