Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

BMW Seria 2 Gran Coupe a fost dezvăluit

BMW Seria 2 Gran Coupe a fost dezvăluit

BMW a lansat noul model Seria 2 Gran Coupe. Modelul este un sedan de dimensiuni mai reduse, iar ca elemente de design remarcam grila frontală de dimensiuni mari, blocul optic frontal ce îl găsim pe majoritatea modelelor din gamă, iar spatele se aseamănă cu ceea ce găsim la seria 8.

La capitolul motoare găsim 3 unități: 2 pe benzină și una diesel. Cea mai slabă motorizare pe benzină este un 1.5 litri cu trei cilindri în linie capabil sa dezvolte 140 CP și un cuplu maxim de 220 Nm. Clientii pot opta pentru o cutie manuală în 6 trepte sau una automată cu dublu ambreiaj  în 7 viteze. Are tracțiune față, iar această versiune se poate găsi sub denumirea 218i.

Unitatea diesel este de 2.0 litri, 190 CP și 400 Nm. Va avea doar cutie automată în 8 rapoarte. Apelativ:220d.

Cea mai rapidă versiune este M 235i Xdrive. Motorul va fi un 2.0 litri ce va dezvolta 306 CP și 450 Nm, iar 0-100 KM/H se va realiza în 4,9 secunde. Cutia este automată în 8 trepte și are tracțiune integrala.

La interior, Seria 2 Gran Coupe preia multe detalii de la Seria 1, același caz îl întâlnim la sistemele de infotainment și siguranță.

Lansarea lui Seria 2 Gran Coupe va avea loc la Los Angeles, dar o dată pentru comenzi încă nu s-a stabilit.

 

 

reclama