0

Noutăți de la Toyota: Generație nouă pentru Yaris şi versiune sport pentru C-HR

Japonezii de la Toyota au adus în aceste zile ceva noutăți în gama lor de modele.

Începem cu noua generație a modelului Yaris. Maşina vine cu un aspect exterior schimbat şi este ceva mai mică față de generația trecută cu 5 mm. Ambele blocuri optice folosesc tehnologia Full LED.

Despre detalii tehnice, Toyota a furnizat foarte puține informații. Se ştiu doar următoarele lucruri: o să aibă o motorizare de 1.5 litri cu 3 cilindri în linie şi tehnologie hybrid. Totodată, vor mai exista şi motoare de 1.0 şi 1.5 pe benzină, doar pe anumite piețe. În plus au anunțat şi versiuni sport cum ar fi GR Sport şi GRMN. Alte detalii nu se cunosc şi nici măcar o dată de lansare nu este disponibilă.

 

Toyota a mai prezentat şi o versiune sport pentru modelul C-HR numită GR Sport. Acest model nu are parte de schimbări la capitolul motoare şi performanțe, ci aduce un aspect mai sportiv şi mici modificări ale comportamentului maşinii. Şi la interior, C-HR GR Sport primeşte un aspect uşor sportiv, logo-ul echipei de uzină fiind prezent prin diverse părți ale cabinei. Versiunea aceasta a modelului este disponibilă doar în Japonia.

Despre autor:

Pasionat de mașini încă de când am apărut pe lume.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.