Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive Toyota Corolla Touring Sports 2019 [VIDEO]

Test Drive Toyota Corolla Touring Sports 2019 [VIDEO]

Toyota Corolla Touring Sport – Daddy Cool sau tăticul grăbit întotdeauna care ține la lookul său. Piața auto e într-o continuă schimbare, și ca să ies din acest clișeu cu care suntem toți de acord, e o varză, un amalgam de producători care o iau fiecare în altă direcție încercând să acapareze un anumit segment de vânzari. Și ce faci dacă îți dorești o mașină și nu ești tocmai un om al turmei dar ești și pragmatic și practic pe deasupra? Într-o mare de suvuri, mini suvuri, maxi suvuri, crossovere și chiar electro suvuri mai ai și alternativa de touring, practicalitate sporită fără toate neajunsurile și costurile unei mașini mari. Și înainte să săriți pe mine o să apar cauza mașinii pe care am avut-o la teste, și anume Toyota Corolla Touring Sport, ca un avocat bun. În vederea mea, trei producători au s-au remarcat prin abordări îndrăznețe pe toată gama de autoturisme în 2018: Peugeot, Mazda și evident Toyota. Unde vreau să bat? Au avut curajul să abordeze linii agresive, design futurist și un look sportiv de-a dreptul, deloc conservator. Corolla e exemplul perfect pentru această filosofie. Liniile fluide, decupaje ample, o grilă îndrăzneață, culori atrăgătoare și un interior care să o complimenteze (în special în echiparea sport testată de noi) sunt doar câteva din ingredientele rețetei noi gătite de către Toyota.

Ținuta de drum se pretează drumurilor lungi cu ocazionala joacă pe viraje, unde o ajută suspensia, setul de jante pneuri sport și scaunele demne de supra (din această echipare). Bineînțeles nu poate fi tot perfect, ca și cu orice mașină, are și mici neajunsuri. La încărcarea mașinii cu persoane și bagaje pierde din demarajul care o face să fie distractivă, și deși motorizarea e cea mai puternică pe acest model parcă mai era loc de puțin mai mult. Fie vinovat puțin și tipul transmisiei și anume CVT.

Practicalitatea dacă ar fi să o menționez ar fi pleonasmic, mașina se ridică la așteptările care le ai de la acest tip de caroserie și ergonomia nu e ceva nou în special pentru un producător nipon. Înainte să divulg prea mult, va invit să urmăriți reviewul nostru că să va convingeți de plusurile și minusurile noii Corolla Touring Sport

reclama